Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, spune lucrurilor pe nume. Ce o ajută să arate atât de bine

Publicat: 10 nov. 2022, 11:56 Autor: ileana.ghinea Vedete

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o prezență extrem de senzuală pe scena artistică din România. Și fiecare apariție a ei în spațiul public reprezintă o nouă ocazie în care primește aprecieri pentru felul în care arată. Pentru silueta ei, pentru tonusul pe care-l are.

Barbara Isasi spune lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre acest subiect, mărturisind că nu deține vreun secret absolut. Ci are grijă să fie în echilibru din toate punctele de vedere.

Secretele Barbarei Isasi

„Sănătatea este cea mai importantă pentru mine și consider că fizicul este o consecință a stării noastre de sănătate. Ca să mă mențin în formă încerc să mănânc cât mai sănătos posibil, dar nu exagerez. Sportul și dansul, în general, nu lipsesc din viața mea, este adevărat că spectacole pe care el am cu trupa Mandinga mă ajută mult din punct de vedere cardio! În plus, am înțeles un lucru. Ca să te simți bine în exterior, trebuie să te simți bine în interior. Aici am început să lucrez, am început să meditez și îmi place foarte mult! Recomand tuturor câteva clipe de medație pe zi.”, povestește frumoasa solistă a trupei Mandinga.

Acest crez absolut minunat l-a transpus frumoasa artistă și în versurile celei mai noi piese lansate alături de trupa Mandinga.

Ce o ajută să arate atât de bine

Pura Vida”, sintagmă care mot a mot s-ar traduce prin „100% viață”, s-a născut dintr-o combinație fericită de inspirație de care au dat dovadă creativii, Alexander Himely care a dat tonul prin refrenul dinamic și Barbara Isasi care și-a transpus în versuri crezul ei personal. „Arta” celor doi perfect aliniată cu muzica produsă de Harvis Cuni Padron (TrumpBeats) rezultă, iată, cea mai nouă piesă lansată de binecunoscuta trupă Mandinga.

„”Pura Vida” este o oda pentru viață! Sunt foarte fericită ca am lansat această piesă cu un mesaj așa pozitiv! Se potrivește perfect cu vibe-ul Mandinga și cu energia pe care încercăm să o transmitem publicului. Viața trece prea repede ca să ne blocăm în anumite lucrurile neimportante, momentul este acum și merităm să fim cât mai fericiți posibil!

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o prezență extrem de senzuală

Am făcut parte și din echipa de compoziție, compunându-mi versurile mele, alături de Alexander Himeley și Harvis Cuni care au facut o treabă superbă și pe partea de compoziție și pe partea de producție. Băieții, ca de obicei, au înregistrat cu toată forța fiindcă este vorba de o piesă puternică! Suntem o echipă și asta se transmite! În “Pura Vida” dorim să le reamintim prietenilor noștri care ne ascultă faptul că viața este un cadou scump și că trebuie să o prețuim cu adevărat, lăsându-ne liberi să ne bucurăm de toate culorile sale.”, a transmis Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei.

Publicat: 10 nov. 2022, 11:56 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă