Bănel Nicoliță, surprins cu o brunetă voluptoasă la mare! Fostul fotbalist nu s-a mai abținut și a pipăit-o pe fund

Publicat: 26 aug. 2020, 22:45 Autor: G. M. Vedete

Bănel Nicoliță s-a îndrăgostit lulea de o brunetă care seamănă leit cu soția lui! CIAO.RO vă prezintă imagini în exclusivitate cu fotbalistul, în timp ce se giugulește cu o brunetă voluptoasă pe o terasă din Mamaia.

Bănel Nicoliță era considerat cândva copilul de suflet a lui Gigi Becali, nu doar datorită talentului său, ci mai ales pentru căă i-ar demonstrat cât este de familist. Nu-și pierdea nopțile în club, s-a căsătorit cu o fată simplă și a făcut și doi copii.

Anii au trecut, iar acum Bănel s-a trezit că vrea să-și trăiască a doua tinerețe. Cel puțin așa ”vorbesc” pozele obținute în exclusivitate de CIAO.RO.

Sportivul a fost surprins alături de o brunetă lipicioasă pe o terasă din Mamaia, în timp ce-și împărțeau gesturi tandre.  Amândoi îmbrăcați în alb, el cu ochelari de soare pe nas și cu ochii în mai toate părțile, ea cu o pălărie imensă, astfel încât să-i acopere parcă cât mai bine chipul. Păre că din când în când îi mai răspundea cu zâmbete fostului fotbalist, după ce acesta își cobora mâinile pe corpul ei.

În urmă cu doi ani s-a zvonit că Bănel ar fi în divorț, după ce ar fi prins gustul petrecerilor și al cluburilor. Doar că acesta a negat, specificând că are o viață de familie foarte frumoasă.

Bănel Nicoliță a ciupit-o de posterior!

Revenind la aceste poze, se pare că cei doi erau extrem de apropiați, în afară de faptul că se țineau încontinuu de mână, bruneta își mai așeza capul, din când în când, pe umărul sportivului, iar la un moment dat Bănel nu s-a mai putut abține și a “ciupit-o” de posterior! Și ea a avut câteva tentative de “joacă” cu el, însă nu în sensul romantic, ci a făcut pe “dura”. Femeia s-a prefăcut că i-ar da cu pumnul în nas și apoi un dos de palmă, desigur, în joacă, ambii fiind cu zâmbetul pe buze.

La scurt timp, Bănel a cerut nota de plată pe care a achitat-o imediat și s-au ridicat de la terasă. Probabil cei doi plecau spre hotelul la care erau cazați. În drum însă, un grup de tineri l-au oprit și l-au rugat să facă poze cu ei. Bănel nu i-a refuzat!

Bănel Nicoliță are 2 fetițe

În urmă cu aproximativ 2 ani, în presă s-a scris că Bănel Nicoliță și soția divorțează, însă ulterior acesta a făcut declarații și a mărturisit că nu este nimic adevărat, ba din contra, are o familie frumoasă de care este mândru. Mai apoi însă, au fost alte zvonuri cum că fotbalistul și soția lui s-ar fi despărțit. Nu știm exact care este adevărul, însă, iată că, după zvonurile că divoțează se pare că s-a rupt de femeia cu care are două fetițe și pare foarte îndrăgostit de noua iubită.

Publicat: 26 aug. 2020, 22:45 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă