Bănel Nicoliță, amintiri dureroase din trecut. Copilăria fotbalistului a fost extrem de săracă: ”Dormeam câte trei în pat înainte…”

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:51 Vedete
Bănel Nicoliță, amintiri dureroase din trecut. Copilăria fotbalistului a fost extrem de săracă: ”Dormeam câte trei în pat înainte…”

În cadrul unui interviu, Bănel Nicoliță și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit perioada în care trăia alături de mama sa în sărăcie. Fotbalistul explică faptul că amintirile dureroase din acea perioadă au reușit să îl marcheze, însă cu timpul a reușit să treacă peste.

Bănel Nicoliță a dorit mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă recent a hotărât că este momentul să le povestească tuturor faptul că a pornit de jos și nu a avut o viața deloc ușoară.

În cadrul unei emisiuni TV, Bănel Nicoliță și mama sa au povestit câteva lucruri de pe vremea în care locuiau într-o casă de chirpici, pe care acum au înlocuit-o cu o casă mult mai mare din care nu le lipsește absolut nimic.

”Dormeam câte trei în pat înainte, casele erau din chirpici. Nu erau gaze atunci, a fost foarte greu, nu aveam o situație financiară bună. Acum maică-mea dă drumul la gaze și stă frumos în pat. Bucuria ei cea mai amre este că ne vede pe noi fericiți și cu un viitor. Mama pentru mine este totul. Săraca venea de la muncă și imediat ne făcea de mâncare, ea nici nu mai mânca. Nu ține cont de nimic și se uită pe ea, pentru noi”, a povestit Bănel Nicoliță.

Totodată, mama sportivului care a luptat ani întregi pentru a le oferi copiilor ei strictul necesar, a explicat faptul că este foarte mândră de băiatul ei și mai mult decât atât, îi datorează acestuia tot ce are în prezent.

”Sunt mândră de el că a fost un băiat înțelept, muncitor. El a fost ajutorul nostru, al familiei. El a făcut casa, cât a fost la Steaua. Atunci, uneori nu aveam lemne, era frig, era greu. Acum îmi doresc să fiu eu și băieții bine și sănătoși”, a spus Marița, mama sportivului, în cadrul unei emisiuni TV.

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:51 Vedete
Pe aceeași temă