Axinte, condamnat la închisoare! De ce este acuzat celebrul actor

Publicat: 23 Oct. 2020, 08:24 Vedete
Axinte, condamnat la închisoare! De ce este acuzat celebrul actor

Axinte a primit recent o veste-bombă. Actorul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar deschis în urmă cu 8 ani. Florin Petrescu și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, iar acum este nevoit să se supună legii.

Axinte a fost anchetat într-un dosar de trafic de influență, deschis în urmă cu 8 ani și în care a avut calitatea de suspect. În tot acest timp actorul a avut mai multe audieri la DNA, acolo unde a dat explicații din cauza unor acuzații care i s-au adus. Se pare că omul de televiziune ar fi intervenit pentru un fost director al unui spital din Capitală, într-o campanie în televiziunea deținută de Dan Diaconescu.

Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV, potrivit spynews.ro.

Axinte, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Celebrul actor și-ar fi primit pedeapsa după ce ar fi recunoscut că acuzațiile care i se aduc sunt adevărate. Chiar dacă în fața judecătorilor Axinte declara că regretă ceea ce a făcut, aceste lucruri nu l-au scutit de pedeapsă.

Mai mult decât atât, actorul trebuie să respecte și un alt set de reguli, pentru că, în caz contrar este nevoit să își execute pedeapsa. Astfel acesta trebuie să facă muncă în folosul comunității timp de 60 de zile, să anunțe schimbarea serviciului sau al deplasărilor care depășesc 5 zile.

Legenda căciulii lui Axinte

Nu mulți știu că fesurile pe care Axinte le purta erau făcute de soacră, iar în serial a schimbat peste 20. Practic, căciulile lui au devenit un fel de ”marcă înregistrată”, de care românii își amintesc cu drag! Florin Petrescu, alias Axinte, a povestit cum a ajuns să poarte căciulile respective.

”A fost ideea mea de a purta căciulă. Când mi s-a spus cum trebuie să fie rolul, un băiat prost de la țară, mi-am adus aminte de cineva de la țară care avea un cap imens și purta o căciulă mare. Am zis: ”Uite-așa îl văd!”. Noua generație nu mai știe de ”Vacanța Mare”, unii îmi încurcau și numele, acum mă știu de Axinte cu Vulpița. (n.r.-au făcut furori după ce au lansat piesa ”Hai la București”)”, a declarat Florin Petrescu pentru Click.

”Am avut 20 de căciuli, dar au fost locuri în care am cântat, pe la Strehaia, și după ce făceau poze cu mine fugeau cu căciula. Așa am rămas fără 20 de modele, pe care mi le lucrează soacra. Și mereu o mai rugam să îmi mai facă câte o căciulă, că iar am rămas fără ea, că iar a dispărut”, a mai povestit actorul.

Publicat: 23 Oct. 2020, 08:24 Vedete
Pe aceeași temă