Avertismentul cumplit am unui medic epidemiolog! „E nevoie de 15-20 de ani pentru a se vindeca!”

Publicat: 30 Apr. 2020, 11:36 News
Avertismentul cumplit am unui medic epidemiolog! „E nevoie de 15-20 de ani pentru a se vindeca!”

Avertismentul cumplit am unui medic epidemiolog! „E nevoie de 15-20 de ani pentru a se vindeca!”. David Lilienfeld este medic epidemiolog în Statele Unite ale Americii.

Medicul a lansat pe contul său de Twitter câteva ipoteze absolut șocante legate de Covid-19, acesta avertizând că ca boala este mult mai grava decat se spune.

„( Covid-19 produce n.r.) un deficit al funcției pulmonare cu 25% care are nevoie de 15-20 de ani penru a se vindeca. O anumită coagulopatie prezentă la o treime din pacienți (implicatiile pe termen lung sunt neclare), deficit neurologic (chiar credeati ca doar mirosul și gustul sunt afectate?)”, a scris medicul pe contul său Twitter.


Avertismentul cumplit am unui medic epidemiolog! Declarațiile șocante despre gravitatea bolii produse de coronavirus nu se opresc aici. „Comparatia se face des cu gripa. Gripa nu este neurotoxică si nici hepatotoxică. Și chiar daca există consecințe pulmonare, sunt destul de rare. Știm că cei mici sunt infectați. Boala pare inofensivă pentru ei. Dar vor avea afectări ale dezvoltării neurocomportamentale? Va fi afectata creșterea?”, a mai scris medicul.

Publicat: 30 Apr. 2020, 11:36 News
Pe aceeași temă