Avertisment NASA! Sfârșitul lumii, scris în Biblie? Ce s-ar putea întâmpla cu omenirea

Publicat: 11 May. 2020, 13:38 Arhiva

Omenirea este pusă la grea încercare încă din noiembrie-decembrie, când pandemia de coronavirus a pornit din China, Wuhan. Dar, să nu uităm și faptul că și alte boli amenință lumea, nu doar Covid-19 și faptul că multe persoane din teritoriile subdezvoltate nu au condiții nici de hrană, nici de igienă. Și să nu mai spunem și de faptul că mulți oameni mor subnutriți și nu au apă potabilă (de ex., regiuni din Africa).

Dar specialiștii care se ocupă cu ce ține de ceea ce înconjoară pământul, și anume spațiul, au ajuns la o concluzie îngrijorătoare. Specialișii NASA susțin că sfârșitul lumii, cel de care ”a avut loc” de atâtea ori, ar fi prezis în Bible! Cei de la NASA zic că pământul ar putea fi lovit de un asteroid, care ar putea declanșa o catastrofă pe tot mapamondul. Asteroidul, atunci când ar lovi teritoriul, ar provoca cutremure mari, tsunami și mulți oameni ar muri. În fiecare zi, totuși, pământul este lovit de 100 de tone de meteoriți zilnic.

Avertisment NASA! Ce scrie în Biblie despre sfârșitul lumii

Este vorba despre Apocalipsa lui Ioan, ultima carte în canonul Noului Testament. În Versetul 8 ar scrie următoarele cuvinte:

„8. Al doilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi ceva că un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare: şi a treia parte din mare s-a făcut sânge,

9. şi a treia parte din făpturile care erau în mare şi aveau viaţă au murit, şi a treia parte din corăbii au pierit.

10. Al treilea înger a sunat din trâmbiţă. Şi a căzut din cer o stea mare, care ardea că o făclie; a căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor.

11. Steaua se chema „Pelin”; şi a treia parte din ape s-au prefăcut în pelin. Şi mulţi oameni au murit din pricina apelor, pentru că fuseseră făcute amare”, ar scrie, potrivit dcnews.ro.

Publicat: 11 May. 2020, 13:38 Arhiva
Pe aceeași temă