Avea talie de viespe, dar își dorea să se sinucidă. Cum arată acum vedeta fericită cu kilogramele în plus

Publicat: 06 Jun. 2020, 14:02 Vedete

Kelly Clarkson are o carieră de invidiat, umple până la refuz săli de concerte din întreaga lume și are o familie superbă. Cântăreața a învins prejudecățile de la Hollywood și nu a mai ținut cont de felul în care „trebuie” să fie frumoasă o femeie, potrivit standardelor de frumusețe din revistele de modă. 

Kelly Clarkson a recunoscut că nu se simţea în pielea ei atunci când cântărea mai puţin. Jurata de la ”American Idol” a vorbit, ân urmă cu ceva timp, despre greutatea ei, sătulă fiind de acuzele că a câştigat prea multe kilograme în ultimii ani sau că nu arată precum celelalte staruri din industrie.

Kelly Clarkson: „Când eram cu adevărat slabă, voiam să mă sinucid”

Artista a avut curajul de a recunoaşte că a fi slabă nu înseamnă neapărat a fi fericită, ea simţindu-se ”cumplit când era slabă”, pentru că era o presiune să se menţină în formă.

”Când eram cu adevărat slabă, voiam să mă sinucid. Mă simţeam cumplit, şi pe dinăuntru şi pe dinafară. Şi asta a durat patru ani. Dar nimănui nu-i păsa, căci din punct de vedere estetic arătam bine”, a declarat cântăreaţa într-un interviu acordat revistei ”Attitude”.

”Mi-am dat seama că singura modalitate de a scăpa era să renunţ. Au fost nişte vremuri cu adevărat grele, mi-am distrus, pur şi simplu, genunchii şi picioarele, pentru că tot ce făceam era să-mi pun căştile şi să alerg. Eram la sală tot timpul”, a mărturisit Kelly Clarkson.

Kelly Clarkson își mai dorește un copil

Vedeta se bucură, în prezent, de o siluetă mai rotunjoară, dar acest aspect nu o deranjează absolut deloc. Mai mult decât atât, artista a declarat, recent, că își mai dorește un copil.

Kelly Clarkson își mai dorește un copil, în ciuda faptului că anterior a declarat că „mai bine ar muri” decât să râmâmă însărcinată pentru a treia oară.

Artista are doi copii biologici, River, în vârstă de cinci ani, și lui Remington, în vârstă de patru ani, dar este și mamă vitregă a celor doi copii ai soțului ei, Brandon Blackstock, pe care acesta îi are dintr-un mariaj anterior.

În timpul ultimei ediții din talk-show-ul ei, în care l-a intervievat pe celebrul bucătar Gordon Ramsay – care i-a arătat băiețelul lui în vârstă de 13 luni, Oscar – Kelly a exclamat: „Oh, Doamne! Nu îmi fă una ca asta. Îmi doresc atât de mult încă un copil, dar soțul meu îmi spune mereu categoric ‘Nu! Avem patru!’. Intri în ‘febra bebelușilor’ când îi vezi, îți dai seama că îți e dor de piciorușele lor grăsuțe și de fățuca lor mititică”, a declarat Kelly.

 

 

 

Publicat: 06 Jun. 2020, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă