Au adoptat sase copii, dupa ce tanara a aflat ca nu poate ramane insarcinata din cauza unei boli. Dupa zece ani au avut parte de un adevarat miracol. Ce li s-a intamplat

Publicat: 24 apr. 2018, 20:00 Autor: madalina m. Life

Tinerii au adoptat sase copii, dupa ce au aflat ca nu pot avea unul pe cale naturala.

Christy si Sean Baxter, in varsta de 34 si 40 de ani, au incercat timp de un deceniu sa aiba propriul lor copil, insa tanara nu putea ramane insarcinata. Cand ea a fost diagnosticata de medici cu o boala rara, cuplul a adoptat sase copii.

Insa, dupa zece ani de incercari si multe vizite la diferiti medici, acestia au avut parte de un adevarat miracol si nu le-a venit sa creada ca pot avea parte de atat de multa fericire, mai ales ca deja aveau o familie numeroasa.

Au adoptat sase copii, dupa ce tanara a aflat ca nu poate ramane insarcinata

Christy si Sean Baxter s-au casatorit in 2004, iar la putin timp dupa nunta ei au decis sa isi intemeieze o familie. Planul le-a fost dat insa peste cap atunci cand tanara a aflat ca nu poate avea copii pe cale naturala.

Mai mult, ea a fost diagnosticata de medici cu „Sindromul ovarului polichistic”, atunci cand au inceput sa apara problemele de fertilitate. Desi a urmat mai multe tratamente costisitoare si chinuitoare, Christy nu a putut ramane insarcinata.

Singura varianta pe care cei doi soti au vazut-o ca fiind cea mai buna a fost cea in care au adoptat sase copii, iar viata lor a capatat un nou sens. Dupa ce i-au adoptat pe micutii de diferite varste, acestia au avut parte de un adevarat moment miraculos.

Au adoptat sase copii, dupa ce tanara a aflat ca nu poate ramane insarcinata

Dupa ce au adoptat sase copii, tanara de 34 de ani a aflat ca va deveni mamica si a ramas insarcinata, desi renuntase de multa vreme sa mai spere la asa ceva. In plus, stiind ca boala nu i-ar fi permis sa duca o sarcina pana la bun sfarsit, ea a avut mari emotii pentru bebelusul care urma sa se nasca.

Pentru ca medicii au avertizat-o ca micutul ar putea avea anumite probleme, Christy a avut nevoie de un tratament special ca sa duca la termen sarcina. Totul spre bucuria micutilor pe care i-a adoptat, care i-au fost alaturi constant, grijulii fata de noul lor fratior.

Cuplul din oraselul Valdosta, in Georgia, Statele Unite ale Americii, s-a bucurat cand pe lume a venit si bebelusul cu numarul sapte. Micuta pe nume Kinsley a implinit recent 4 ani! Acestia au adoptat alti sase copii, pe nume Jacob (16 ani), Alexia (16 ani), Hunter (15), Cassadie (14), Michael (13) si pe Anna (12 ani).

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 24 apr. 2018, 20:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă