Astrologia i-a schimbat radical viața lui Neti Sandu! ”Zici că până în `90 am trăit o viață anterioară și de atunci traiesc pe alt palier”

Publicat: 28 Sep. 2020, 20:18 Vedete

Se apropie de 62 de ani și este într-o formă de invidiat. Vedeta ProTV Neti Sandu are același look de 25 de azi. Coafura bob a consacrat-o și nu a schimbat-o până acum pentru că nu s-a regăsit într-o altă tunsoare. De operații estetice nici nu vrea să audă, în plus inventează tot felul de masaje cosmetice care o fac să arate astfel. Despre secretele ei și dacă și-a făcut sau nu vreodată propriul horoscop, Neti Sandu ne-a povestit pentru interviul exclusiv din Ciao.ro!

Sunteți renumită și o figură importantă în astrologie. V-ați făcut însă vreodată propriul horoscop?

După ce-am învățat teoria legată de astre, de semnificația fiecărei zodii, a tuturor planetelor și a caselor astrologice, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi fac propria astrogramă. Să mă duc în trecut, să înțeleg de ce s-au întâmplat acele lucruri atunci și cum trebuie gândită în viitor prognoza!

V-a ajutat astrologia să aflați ceva ce nu știați încă despre dumneavoastră?

Din astrogramă am aflat foarte multe lucruri despre ce mi s-ar putea întâmpla și de ce s-au întâmplat unele așa și nu altfel! La vremea respectivă eram bibliotecară într-un institut de proiectări și astrograma zicea că o să am succes la public datorită stelei Aldebaran! Și nu avea cum să-mi treacă prin cap că o să ajung la PRO TV și o să am succes încât să și rămân atâția ani! Era de neînchipuit la momentul acela!

Ce anume vă menține atât de în formă? Arătați impecabil! Ați ținut vreodată diete, faceți sport?

În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.

V-ați gândit să predați și cursuri de astrologie la un moment dat?

Da! A fost vorba, de-a lungul anilor, să predau cursuri de astrologie, dar nu s-a concretizat. Pe site-ul PRO TV, însă, am vorbit la un moment dat despre evenimentele astrologice, previziuni și numerologie. Și pe postul Acasă am avut emisiune cu previziunile zodiacale si alte teme astrologice.

Cum s-a schimbat viața dumneavoastră în timpul pandemiei? Vă este dor acum de ceva anume de dinaintea crizei?

În timpul pandemiei nu m-am mai văzut nici cu familia, nici cu prietenii. În afara mersului la PRO TV și la supermarket n-am mai făcut altceva. Acum, de când ne-am mai relaxat, mă văd cu nepoata Alice, fiica surorii mele, și cu Alexandra, fiica vărului meu, Daniel! Și cu Luminița și Anca, două dintre prietene! Și cu Olivia, terapeuta la care am fost câțiva ani de zile. Acum ieșim la brunch! 😍

Ce părere aveți de perioada pe care o traversăm? Cum se vede ea astrologic vorbind? Are un final fericit?

Perioada pe care o traversăm e sub imperiul lui Marte retrograd și nu e de natura sa să ne liniștească, dar dacă o să respectăm regulile și o să fim în echilibru, în acord cu noi înșine, o să ne găsim locul și rostul, să nu haotizăm! Ideea e să ne obișnuim să trăim mai cumpătat!

Care este frica dumneavoastră cea mai mare acum?

 O frică majoră n-am! Am câte puțin din fiecare, ca să fiu „en garde”!

Ce nu vă lipsește acum niciodată din geantă?

Cardul și rujul 🙂 Bineînțeles, acum, și masca și dezinfectantul! ☺

A fost vreodată un moment în care v-a enervat tunsoarea bob și v-ați dorit o schimbare radicală de imagine?

De 25 de ani tot spun că dacă mi-ar fi stat mai bine altfel tuns părul, sau coafat, aș fi încercat! Dar n-am văzut o altă variantă de-ale mele mai bună! Și de enervat nu mă enervează, pentru că e perfect părul.

Ați recurge vreodată la vreo operație estetică dacă ați simți nevoia?

Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!

Care este ritualul dumneavoastră dimineața? Cum vă pregătiți pentru a ajunge la televiziune? Dormiți puțin, vă treziți devreme. Cum recuperați?

Mă trezesc pe la 2:30 ca să am timp de duș, să-mi beau cafeaua. Fac tot ritual acesta ca să nu fiu adormită, să trag de mine! Vreau să mă simt bine, fresh, să nu-mi ratez ziua.

Înainte să lucrați la PRO TV ați fost  bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. Cum ați ajuns să faceți astrologie?

În 1990 am aflat de niște cursuri de astrologie la Casa Studenților, Grigore Preoteasa, și am fost atrasă de idee și m-am dus să văd cu ce se mănâncă. Mi s-a părut fascinant, dar și înspăimântător de greu de asimilat atâta materie! Și.. uite-mă aici!

V-a schimbat viața astrologia?

 Absolut! Zici că până în `90 am trăit o viață anterioară și de atunci traiesc pe alt palier!

Dar până la Revoluție mi-am făcut o cultură generală solidă și am trăit foarte mult interiozând totul! Fără acea bază solidă nu s-ar fi așternut astrologia de niciun fel!

Aveți regrete?

Regrete! Cine n-are regrete?

Publicat: 28 Sep. 2020, 20:18 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă