Astrograma lui Florin Busuioc ii arata doar ghinioane! Ce i-a fost prezis pentru viitor indragitului prezentator de la Meteo!

Publicat: 15 Nov. 2018, 11:05 News 3

Astrograma lui Florin Busuioc nu arata tocmai bine, potrivit unui cunoscut astrolog de la noi.

„Forta focusata de Univers in momentul nasterii pentru Florin Busuioc, indragistul actor, nascut in Hunedoara, pe 19 mai 1962 – ora necunoscuta – avea sa aduca o incercare pe care acesta in cele din urma o va trece datorita destinului sau si bunatatii sufletesti de care a dat dovada pe intreg parcursul vietii!”, potrivit astrologului Ioan Ioan Burculet.

Astrograma lui Florin Busuioc

Astrograma lui Florin Busuioc mai arata ca acesta are O inteligenta nativa, un control cerebral foarte bun, profunzimea si abilitatile in comunicare”, dar ci ca acestea „Aveau sa ii aduca prestigiul si cariera in acest domeniu al comunicarii si transpunerii pe scena. In acelasi timp calitatile de realizator de emisiuni TV sunt caracteristice si o alta forma de comunicare avea sa isi puna amprenta in diminetile senine cand asa cum ne obisnuise acesta prezenta cate o problema spre solutionare”.

„Dupa o analiza mai profunda, gravitatea cauzisticii in sfera sanatatii puteau fi declansate de sistemul neuro-vegetativ, afectiunile sistemului digestiv si nu in ultimul rand tiroida care putea declansa cu usurinta vulnerabilitatea intregului sistem cardiovascular!

Ziua de 6 Noiembrie a.c. datorita configuratiei momentului respectiv pe care o descrisesem ca forma de manifestare si aspect astrologic ea fiind nuantata pe elemente de stres si epuizare”, a mai aratat astrologul.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 15 Nov. 2018, 11:05 News 3
Pe aceeași temă