Asta explica multe! Dani Otil: „Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani”! Pana la ce varsta crezi ca a mancat lapte din biberon?!

Publicat: 05 Dec. 2018, 12:30 Vedete

Moderatorul de la Neata a povestit ca in copilarie a fost foarte atasat de mama lui si ca a dormit alaturi de ea pana aproape de varsta liceului.

Dani Otil: „Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani”! Dani Otil a facut cateva dezvaluiri despre viata lui din copilarie si toata lumea a ramas uimit despre ce a putut sa spuna.

Desi pare incredibil si multi telespectatori a crezut ca glumeste, Dani chiar a tinut sa spuna de mai multe ori faptul ca vorbeste serios si ca totul este adevarat. Dani Oțil a stârnit multe zâmbete când a făcut dezvăluiri intime din copilăria și adolescența lui, în ediția de marți a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

”Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii”, a dezvăluit Dani Oțil, la Antena 1. Oricat ar parea de crezut Dani Otil a fost baiatul mamei pana la finalul adolescentei iar acum incearca sa pozeze in macho.

Probabil psihologii ar spune ca faptul ca pana la 15 ani a dormit doar cu mama lui l-ar putea face sa aleaga ulterior in viata partenere mai in varsta ca el care sa-i readuca aminte de siguranta pe care o simtea la pieptul mamei sale. Ceea ce chiar s-a intamplat in cazul lui Dani, atunci cand a ales sa aiba o relatie cu Mihaela Radulescu timp de 6 ani de zile.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Dec. 2018, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă