Asia Express. Jojo arunca BOMBA: „Aparentele inseala. Un montaj iscusit poate functiona perfect”

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:31 Vedete

Aseara a fost o editie plina de lacrimi si tristete pentru concurentii Jojo si Paul Ipate, care au fost nevoiti sa plece acasa.

Asia Express. Jojo arunca BOMBA: „Aparentele inseala”. Una ditre cele mai puternice echipe care isi dorea cu dinadins sa termine show-ul pe locul 1 a trebuit sa se retraga din competitie, din cauza problemelor de sanatate ale actorului.

Paul Ipate are hernie de disc iar medicii i-au recomandat sa se intoarca de urgenta in tara si sa se opereze, astfel ca orice sansa de a continua concursul s-a spulberat pentru cei doi.

Insa ceea ce a declarat Jojo pe pagina ei de socializare a ridicat multe semne de intrebare, declarand ca „aparentele inseala” iar ceea ce au vazut telespectatorii nu a fost 100% real.

„Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în aceasta perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteti cei minunați! Dacă am invatat ceva din călătoria noastra acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel.

Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzisuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții si dorinta de a ne continua calatoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg. Sunt convinsă că nu sunteți oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planeta, chiar dacă lucrurile par altfel uneori.

Asia Express. Jojo arunca BOMBA: „Aparentele inseala”

Asia Express. Jojo arunca BOMBA:

Aparențele înșeala. Un montaj iscusit poate funcționa perfect în condițiile in care intri deja in ”povestea” creată. Este o linie fină între real si ireal atunci cand privesti un reality show, pentru că în cele din urma este un format de televiziune.

Așa că eu va rog să îl priviți și rational daca se poate, si nu altfel. Dezamăgirile așadar au fost numeroase, și nu au avut nicio legătură nici cu ”imunitatea” și nici cu alte lucruri care implică ”regulile jocului”.

Am primit însă un cadou imens de la viață în condțiile date: prietenia voastra neconditionată și revelația faptului că eu și Paul Ipate suntem făcuți unul pentru altul la bine si la greu. Daca am invatat ceva dupa 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audiența) contează, oamenii contează.

Mulțumesc tuturor colegilor și prietenilor nostri din cursa alaturi de care am trait aceasta experienta inefabilă. O sa închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care știu să citească printre cadre și randuri: ”iubirea este pentru oameni și zei cea mai măreata divinitate. Vă iubim și ne înclinăm în fața voastră, publicul nostru” a scris Jojo pe pagina personala de Facebook.

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă