Asia Express. Jojo arunca BOMBA: „Aparentele inseala. Un montaj iscusit poate functiona perfect”

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:31 Vedete

Aseara a fost o editie plina de lacrimi si tristete pentru concurentii Jojo si Paul Ipate, care au fost nevoiti sa plece acasa.

Asia Express. Jojo arunca BOMBA: „Aparentele inseala”. Una ditre cele mai puternice echipe care isi dorea cu dinadins sa termine show-ul pe locul 1 a trebuit sa se retraga din competitie, din cauza problemelor de sanatate ale actorului.

Paul Ipate are hernie de disc iar medicii i-au recomandat sa se intoarca de urgenta in tara si sa se opereze, astfel ca orice sansa de a continua concursul s-a spulberat pentru cei doi.

Insa ceea ce a declarat Jojo pe pagina ei de socializare a ridicat multe semne de intrebare, declarand ca „aparentele inseala” iar ceea ce au vazut telespectatorii nu a fost 100% real.

„Dragii noștri, mulțumim pentru toată susținerea voastră în aceasta perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranța și înțelepciunea voastră ne-au mișcat până în adâncul inimii. Voi sunteti cei minunați! Dacă am invatat ceva din călătoria noastra acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni, și nu altfel.

Paul este bine acum și nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup și suflet în fiecare clipă. Fără ascunzisuri, fără a fi mânați de altceva decât de bune intenții si dorinta de a ne continua calatoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înțeleg. Sunt convinsă că nu sunteți oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planeta, chiar dacă lucrurile par altfel uneori.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă