Are în garaj mașini de peste 1 milion de euro, dar nimeni nu știa acest detaliu! De câte ori a picat Simona Halep examenul auto

Publicat: 25 Nov. 2019, 10:11 News

Nu mai este pentru nimeni un secret că celebra tenismenă are o afinitate pentru mașinile scumpe, însă nimeni nu știa, probabil, că Halep nu s-a descurcat dintotdeauna foarte bine la volan.  

Atunci când nu este pe terenul de tenis, Simona Halep se bucură de una dintre pasiunile ei care îi ”mănâncă” cu siguranță și cei mai mulți bani: mașinile!

Adevărul este că fie că-i plac sau nu, multe dintre aceste automobile le-a primit oricum datorită competițiilor în care a participat.  Niciuna dintre ele nu este însă mai ieftină de 100.000 de euro, așa se face că în garaj are mașini de peste un milion de euro.

Pe lista mașinilor pe care le deține Halep se numără un Mercedes-Benz CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un SUV Range Rover sau un Mercedes-Benz GLE 450 AMG. Și, să nu uităm, mai are și un fabulos Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio.

Halep a recunoscut că nu a fost mereu un șofer priceput, ba chiar a întâmpinat ceva probleme prima oară când a învățat să conducă.

Am susţinut examenul de sală în 2012. Nu eram foarte focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut bine, adică 24. La examenul practic nu am avut însă probleme”, a declarat Simona Halep într-un interviu.

Celebra tenismenă a intrat de câțiva ani buni și în lumea afacerilor din România. Fiind adepta investițiilor, Simona Halep are mai multe afaceri cu potențial în derulare. Ea a început construcția unui complex rezidențial, multe dintre apartamente fiind deja vândute, a cumpărat un hotel care costă aproape două milioane de euro la Poiana Brașov și a deschis o cafenea la Constanța în care a investit în jur de 600.000 de euro, potrivit stirilekanald.

Publicat: 25 Nov. 2019, 10:11 News
Tags:
Pe aceeași temă