Apariție șocantă! Cum a ajuns să arate Silviu Prigoană după ce s-a retras din viața publică

Publicat: 27 May. 2020, 11:44 Vedete
Apariție șocantă! Cum a ajuns să arate Silviu Prigoană după ce s-a retras din viața publică

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au ținut ani întregi prima pagină a tabloidelor, dragostea lor fiind una presărată din plin cu certuri și rerproșuri.

După ce au divorțat, Silviu Prigoană s-a restras încet, încet din viața publică, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu regăsindu-și fericirea în brațele unei alte femei.

„Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circuri”, spunea Silviu Prigoană atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îi fie soție.

Mariajul cu Mihaela, lozul câștigător pentru Silviu Prigoană

Mariajul cu Mihaela Botezatu l-a ajutat să își găsească liniștea și echilibrul, după o lungă perioadă scandaloasă cu Adriana Bahmuteanu.

Mia, așa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraș, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din prima căsnicie: Ionut, Ana Maria și Alexandra. În anul 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul unor prieteni comuni, mai precis prin intermediul lui Marcel Toader, și s-au căsătorit un an mai târziu, în 2016.

După cinci ani de relație, dintre care patru de căsnicie, Mia și Silviu se înțeleg foarte bine, ea îi este un real sprijin, iar în familie e armonie, scrie click.ro.

Foto: Click

Publicat: 27 May. 2020, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă