Anunț important pentru toți românii! Un produs a fost retras din toate marile magazine. Ce trebuie să faci dacă l-ai cumpărat

Publicat: 26 sept. 2023, 11:24 Autor: Hermina Hagianu News

Anunț important pentru toți românii! Marile magazine au retras de la raft un produs. Cei care l-au cumpărat trebuie să îl returneze. Potrivit Autorității Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor conținutul nu e sigur pentru clienți.

Auchan, Cora, Lidl și Mega Image au retras de pe rafuri un produs periculos. Este vorba despre KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs, de la Nestlé Bulgaria. Acesta nu avea etichetă în limba română și s-a decis retragerea lui de pe piață. Autoritățile au constatat că produsul conținea alergeni, mai exact alune.

„Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul KitKat Hops Hazelnut and Cocoa Nibs cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba română” , este anunțul făcut de ANSVSA.

Produsul s-a aflat pe refurile magazinelor Auchan, Cora, Lidl și Mega Image

Românii care au achiziționat produsul trebuie să îl returneze

În urma unor verificări, autoritățile au constatat că produsul conținea alergeni care pot produce probleme de sănătate celor ce l-au cumpărat. Lipsa etichetei în limba româna nu le permite clienților care se confruntă cu alergii să vadă ce ingrediente conține exact.

Cu toate acestea, produsul este sigur pentru cei care nu au probleme de sănătate. În schimb, românii care doresc să îl returneze, o pot face în magazinele de unde a fost cumpărat. Pentru asta este nevoie de bonul fiscal.

„Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (alune). Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune.

Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, a mai transmis Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 26 sept. 2023, 11:24 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă