Anunt dat de meteorologi: iarna se intoarce! Ce temperaturi se anunta

Publicat: 18 apr. 2019, 10:29 Autor: Simona Ciao.ro
Anunt dat de meteorologi: iarna se intoarce! Ce temperaturi se anunta

In urmatoarea saptamana vom avea parte de temperaturi extreme pentru aceasta perioada.

Anunt dat de meteorologi: iarna se intoarce! Din pacate, vestile nu sunt bune pentru saptamana urmatoare, pentru ca vom avea fenomene meteo de iarna, si anume lapovita, ninsoare si automat, temperaturi scazute.

De astazi vom avea temperaturi mai mici fata de cele normale perioadei in care ne aflam, maxima incadrandu-se intre 9 si 19 grade iar minima intre -1 si 9 grade.

Anunt dat de meteorologi: iarna se intoarce!

Anunt dat de meteorologi iarna se intoarce

Joi insa vor fi ploi sub forma de aversa, iar in depresiuni vor exista conditii de bruma. La munte situatia este si mai rea, anuntandu-se rafale de ploi si temperaturi intre 9 si 6 grade celsius.

In urmatoare perioada cele mai scazute temperaturi se vor inregistra in Muntenia, cu minima de 6 grade celsius. Maximele nu vor trece de 12-14 grade celsius. Abia din 22 aprilie temperaturile vor inregistra o crestere, ajungand pana la 20-21 grade.

Pana maine vom avea parte de o vreme ploiasa in toata tara, iar saptamana urmatoare, in Transilvania, mereorologii anunta temperaturi scazute pentru aceasta perioada, cu minima de -4 -3 grade celsius si precipitatii sub forma de ploaie, potrivit Capital.

Publicat: 18 apr. 2019, 10:29 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă