Antonio Banderas, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Ce spune celebrul actor despre perioada cumplită prin care a trecut!

Publicat: 26 Aug. 2020, 09:11 Vedete
Antonio Banderas, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Ce spune celebrul actor despre perioada cumplită prin care a trecut!

Antonio Banderas a reușit să învingă infecția cu noul coronavirus după 21 de zile. Anunțul a fost făcut chiar de renumitul actor, care a făcut public un mesaj emoționant.

Antonio Banderas a dezvăluit că a fost depistat pozitiv pentru coronavirus chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, dar acum acesta a mărturisit că a învins boala. ”După 21 de zile de izolare, pot să spun că am învins coroanvirusul.”, a declarat actorul, potrivit ABC.es.

”Gândurile mele merg spre cei care n-au reușit să se vindece de coronavirus ori au făcut o formă severă a bolii. Curaj celor care sunt acum în mijlocul luptei cu boala.”, a scris actorul pe Twitter.

Antonio Banderas a aflat că este infectat chiar de ziua lui 

Antonio Banderas a anunțat, la începutul lunii august, chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

”Aș vrea să adaug că mă simt relativ bine, doar puțin mai obosit decât de obicei și sunt încrezător că mă voi recupera pe cât de curând cu putință”, mărturisea actorul, care a povestit atunci că își va petrece perioada de izolare continuând ”să ofere însemnătate celor 60 de ani recent împliniți”.

Cine este Antonio Banderas

Antonio Banderas este unul dintre cei mai iubiți actori ai zilelor noastre. Banderas și-a câștigat laudele criticilor pentru toate rolurile jucate. Născut în Malaga, Spania, Banderas a urmat cursurile Școlii de Artă Dramatică, apoi s-a mutat la Madrid. În capita Spaniei, Banderas s-a alaturat prestigiosului Teatru Național al Spaniei. Scenaristul/regizorul spaniol Pedro Almodovar l-a distribuit pe Banderas în Labyrinth of Passion, primul dintre cele cinci filme pe care cei doi aveau sa le realizeze impreuna.

Banderas a primit primul sau rol in limba engleza in filmul The Mambo Kings. Au urmat apoi roluri secundare de mare intensitate, in filme celebre de la Hollywood precum Philadelphia, House Of The Spirits, Interview With The Vampire si Miami Rhapsody.

Publicat: 26 Aug. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă