VIDEO. Antonia, mai sexy ca niciodată! Ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată iubita lui Alex Velea

Publicat: 15 Dec. 2020, 14:58 Vedete

Antonia este una dintre cle mai apreciate artiste din România, atât pentru vocea pe care o are, dar și pentru fizicul său de invidiat.

Frumoasa șatenă nu se sfiește să pozeze în ipostaze provocatoare, urcând fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor săi.

Antonia și Alex Velea, secretul unei relații fericite

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de șapte ani. Relația celor doi merge extraordinar. Au împreună o familie frumoasă, copii, o carieră de invidiat.  În plus,  cei doi artiști sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze, chiar și în cele mai grele momente.

Pe rețelele de socializare, Antonia ”a scăpat” cuvintele și, cu toată dragostea, a spus către persoana pe care o iubește cel mai mult: „Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”.

Pe de altă parte, în urmă cu ceva ani, Antonia a mărturisit la ProFM că Alex Velea este un bărbat și un tătic foarte bun și mereu o răsfață. Iar un alt alint pe care i l-a atribuit în urmă cu cinci ani este chiar ”Zeul”, semn că pentru frumoasa artistă, Alex Velea este cu adevărat un bărbat de nota zece.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată și nunta. Din păcate, pandemia de COVID-19 a pus pe așteptare toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

Deşi spune că a fost un an bun în ciuda pandemiei de coronavirus, iubita lui Alex Velea regretă că nu şi-a putut vedea fiica pe care o are cu Vincenzo mai des.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctual asta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a spus Antonia.

Sursa foto: Facebook Antonia 

Publicat: 15 Dec. 2020, 14:58 Vedete
Pe aceeași temă