Antena 1 își suspendă filmările! Trei emisiuni de succes vor fi afectate

Publicat: 17 Mar. 2020, 11:35 Arhiva

Postul de televiziune Antena 1 va suferi și acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Din cauza acestei situații, postul TV este nevoit să își suspende activitatea, trei emisiuni de succes fiind afectate.

Astfel că, filmările pentru ”Chefi la cuțite”, ”Sacrificiul” și ”Next Star” vor fi suspendate pentru o perioadă, până când situația în țară se va așterne pe un făgaș normal. De asemenea, nici emisiunea lui Liviu Vârciu, ”Take me out” nu va apărea în perioada următoare, informează paginademedia.ro.

„Mare, foarte mare atenție trebuie sa aveți, nu doar la informațiile pe care le difuzăm (asta e by default) dar și la tonul pe care îl folosim în bete, live-uri, prezentări. Renunțați la păreri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim în vremuri normale.

Vă rog nu uitați nicio clipă că se uită la noi marea majoritate a românilor, care acum sunt îngrijorați. Pentru ei sunteți o sursă de informare de încredere. Știu că sunteți obosiți, că suntem și noi oameni, că avem aceleași angoase, dar când ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune și cu grele”, a transmis Gabi Hizo, director Observator, echipei sale de știri.

Și postul de televiziune Antena 3 trece printr-un proces de dezinfecție, spune Ana Maria Roman. Studiourile și clădirile au fost dezinfectate, fiind luate mai multe măsuri de prevenire a infectării cu noul virus. Măsurile de precauție au mai fost luate până în prezent și de : Digi24, Ringier, TVR, Adevărul și B1 TV.

Vom transmite de aici, de afară pe parcursul următoarelor două ore. Emisiunea Antena 3 își ia toate măsurile de precauție în această criză a coronavirusului. Așadar, vom dezinfecta studiourile, redacția și regia”, a menționat prezentatoarea.

Publicat: 17 Mar. 2020, 11:35 Arhiva
Pe aceeași temă