Angelica a murit. Acrobata a cazut de la 6 m inaltime. Ce rani a suferit la impactul cu solul

Publicat: 19 May. 2019, 14:17 Life

O acrobata din Columbia a murit in timpul unei repetitii pentru un spectacol. Aceasta calatorise cu echipa ei in Turcia unde aveau un contract.

Angelica a murit dupa ce a cazut de la o inaltime de 6 metri. Tanara de 37 de ani se afla in timpul repetitiilor, dar nu era singura. Alaturi de ea se mai aflau alti sase acrobati. Toti repetau un numar care se numeste ‘Piramida de sapte’.

Spectacolul acesta urma sa fie prezentat, in cateva ore, pe scena, in fata publicului din Turcia. Din pacate, tragedia s-a produs in timpul repetitiilor. Cu toate ca era un exercitiu pe care Angelica Suarez il facea de ani buni, tanara si-a gasit moartea.

Angelica a murit. A cazut de la 6 m inaltime


Presa internationala titreaza ca tanara acrobata din Columbia si-a cazut echilibrul. Aceasta a cazut de la inaltimea de 6 metri. Impactul cu solul a fost violent. Aceasta a fost transportata de urgenta la spita, dar medicii nu au putut face multe pentru ea.

Impactul violent cu solul i-a cauzat rani fatale. Tanara a murit la scurt timp de cand a ajuns la spital. In urma tragediei, alte doua persoane au fost ranite, dar nu sunt in pericol de moarte, informeaza laopinion.com.co. Angelica Suarez provenea dintr-o familie de acrobati. Era mama a doi copii.

ULTIMA ORA: a MURIT in urma cu cateva ore! Anuntul oficial a fost facut abia acum…

S-a operat de CANCER, in SECRET! Ce verdict final i-au dat medicii. Jucatoarea de tenis trece prin clipe cumplite

Publicat: 19 May. 2019, 14:17 Life
Pe aceeași temă