EXCLUSIV | Andrei Radu, un puști de 14 ani a rămas paralizat în urma unui accident. Cum a reușit Dragoș Bucur să-i schimbe viața: „Ne putem descurca mai ușor acum”

Publicat: 20 sept. 2023, 13:39 Autor: Camelia Vedete

În această seară, de la ora 21:30, PRO TV a programat o nouă ediție a emisiunii Visuri la cheie. De această dată, echipa formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu va ajunge la Târgoviște.

Acolo va face cunoștință cu Andrei Radu, un puști de 14 ani a cărui viață a fost schimbată când a căzut de pe bicicletă, iar asta l-a făcut să rămână paralizat de la brâu în jos. Casa lui nu este deloc amenajată astfel încât acesta să poată fi independent, deci munca echipei a fost și mai dificilă.

În exclusivitate pentru Ciao.ro, sora lui Andrei, Cosmina ne-a povestit despre ce a însemnat această experiență pentru familia lor.

Familia Radu – a răspuns la întrebări Cosmina Radu, sora lui Andrei

Ce ai simțit în momentul în care ai auzit de afară cum era strigat numele familiei tale?

În momentul în care am auzit, de afară, cum este strigat numele familiei mele, am rămas încremenită. Aveam foarte multe emoții și nu știam la ce să mă aștept. Nu eram sigură că ceea ce auzeam este adevărat sau este doar o iluzie. Imediat, mi-am aruncat privirea către membrii familiei mele și privindu-i, mi-am dat seama că ceea ce auzeam este real.

Ce înseamnă pentru voi faptul că ați avut parte de vizita echipei Visuri la cheie?

Vizita echipei Visuri la Cheie” ne-a schimbat viața. Ne-a ajutat să ne putem descurca mai ușor cu problema de sănătate ale fratelui mele, și nu doar atât, ne-a oferit condiții de viață mult mai bune și confortul unei case noi și frumoase.

Andrei Radu, un puști de 14 ani a rămas paralizat în urma unui accident

Ce ai simțit când ai intrat în casă și ai văzut renovarea finală?

Încă de la intrarea în casă, am văzut schimbări majore, parcă nu mai era casa în care am locuit dintotdeauna. Totul era luminos și mult mai spațios. Am simțit un puternic sentiment de bucurie și de recunoștință față de șansa pe care ne-ați oferit-o.

Dacă povestea familiei tale ar putea fi spusă în doar 3 cuvinte, care ar fi acelea? De ce?   

Dragoste, încercări și greutăți – acestea sunt cele trei cuvinte care definesc familia noastră:

  • Dragostea este prezentă, zi de zi, în viața noastră. Ea este fundația pe care este construită relația noastră de familie.
  • Încercările la care am fost supuși de-a lungul timpului ne-au făcut să fim ceea ce suntem azi. Aceste încercări ne-au făcut să gândim și să reacționăm asupra vieții într-un mod cât mai pozitiv, indiferent de încercarea la care suntem supuși.
  • Greutățile au fost mai tot timpul în viața noastră, dar cu toate acestea, nu uităm să fim pozitivi și zâmbitori. Timpul le rezolvă pe toate! 🌞

Cum a reușit Dragoș Bucur să-i schimbe viața

De ce nu ar trebui niciodată să încetăm să credem în visurile noastre?

Visurile noastra sunt “REALITĂȚI” care se adeveresc prin voință, ambiție și muncă. Să renunți la visurile tale este ca și cum ai renunța la o parte din viața ta. Nu putem renunța la visuri, ele ne dau puterea de a merge mai departe. Visurile sunt acele momentele în care ești rupt din realitatea cotidiană, acele momente când poți spera la orice. Important este să crezi în ele și să faci ceva ca ele să devină realitate.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 20 sept. 2023, 13:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă