EXCLUSIV | Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie: „Televiziunea e ceva ce mi-aș fi dorit să fac, însă niciodată nu-mi dădeam seama cum o poți îmbina cu arhitectura”

Publicat: 06 sept. 2023, 18:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, pregătită pentru noul sezon al emisiunii! Sezonul 10 e plin de povești minunate, după cum ne-a spus.

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, dezvăluiri din sezonul 10 al emisiunii de la Pro Tv, ce va fi inaugurat pe 13 septembrie. De 3 ani în echipa „Visuri la Cheie”, Andra Marinescu spune noul sezon este plin de multe surprize, este cu mult suflet și cu magie.

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie. „Energia pozitivă pe care mi-o dă acest proiect și, mai ales, fericirea pe care o vezi la final pe chipul familiei este de neprețuit”

Au mai rămas doar două săptămâni până la startul unui nou sezon Visuri la cheie. De ce nu ar trebui cei de acasă să îl rateze?

Ne apropiem cu pași repezi să inaugurăm sezonul de nota 10, într-o zi cu mult noroc, 13 septembrie. De data aceasta, 13 este cu mare noroc și cu multe surprize. Sezonul 10 este despre povești minunate, este cu mult suflet pus în toate proiectele pe care le facem și, mai ales, este cu magie. Tu ce faci pe 13 septembrie?

Ce te motivează pe tine să continui cu acest proiect? Ești deja în al treilea an ca arhitect  în emisiune.

Energia pozitivă pe care mi-o dă acest proiect și, mai ales, fericirea pe care o vezi la final pe chipul familiei este de neprețuit. Pentru munca în echipă, pentru toate abilitățile aproape supranaturale pe care le avem când vine vorba de ajutat familiile care ne intersectează viața prin intermediul Visuri la cheie, pentru toate momentele de fericire și mulțumire… aș petrece o viață în această echipă fără să mă plictisesc.

Care a fost cea mai mare provocare pe care ai avut-o în carieră până la acest moment? Ce lecție ai învățat?

Fiecare proiect în parte reprezintă o nouă provocare în această meserie și trebuie să fii capabil să îți înveți din fiecare lecția. Ca să poți deveni cel mai bun, trebuie să știi să depășești etapele propriei tale evoluții… Acolo unde cuvintele nu mai au sens, începe discursul muncii noastre. Arhitectura este despre talent, inginerie, artă și spațiu.

Andra Marinescu: „Visuri la cheie mi-a arătat că lecția mea în fața camerei de luat vederi este să…”

Simți că televiziunea a adus un plus în viața ta? Poate o nouă notă de adrenalină?

O simt ca pe un hobby. Televiziunea e ceva ce mi-aș fi dorit să fac, însă niciodată nu-mi dădeam seama cum o poți îmbina cu arhitectura. Încă un plus Visuri la cheie, care mi-a arătat că lecția mea în fața camerei de luat vederi este să fiu eu. Să învăț să rămân aceeași persoană din viața de zi cu zi! Clar, televiziunea este pentru mine un plus de curaj și determinare.

Echipa voastră din show este mai mică în acest sezon. A fost mai dificil, mai multe filmări?

Am o teorie, aceeași teorie de când am intrat la facultate: fă ceea ce îți place și nu vei munci o zi în viața asta. Nu mi se pare deloc muncă și chin, ci plăcere și satisfacție. Nu pot decât să mă bucur că am prilejul să pot ajuta mult mai mulți oameni și să le arăt că soarele poate străluci și pe strada lor.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 06 sept. 2023, 18:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×