Andreea Marin va ajunge la spital: „Vorbim despre o operatie necesara”

Publicat: 20 sept. 2018, 15:30 Autor: Simona Vedete

Andreea Marin se pregateste sa ajunga pe mana medicilor, pentru o operatie de ultim moment. Chiar a declarat ca va avea nevoie de anestezie generala.

Aceasta a declarat pentru Antena Stars ca nu poate da momentan mai multe detalii despre viitoarea operatie, asteapta sa primeasca mai intai rezultatele analizelor.

„Aşa l-am cunoscut pe domnul doctor, la recomandarea altcuiva, după ce am aflat câteva cazuri absolut impresionante şi am căpătat încredere la prima consultaţie, am văzut cât de cald este ca om, cât de simplu şi modest.

Mi se pare că valoarea reală e acolo. Nu sunt adepta operaţiilor estetice, fără nicio problemă. O să vă spun săptămâna viitoare când voi avea un rezultat al analizelor exact despre ce este vorba, dar vorbim despre o operaţie necesară.

Are şi o valenţă estetică pentru că de acolo de unde scoţi ceva inestetic, rămâne mai frumos, dar e o problemă medicală. Este cu anestezie probabil generală”, a declarat Andreea Marin la „Star Matinal”.

Andreea Marin va ajunge la spital: „Vorbim despre o operatie necesara”

Andreea Marin va ajunge la spital Vorbim despre o operatie necesara

Se stie ca Andreea Marin se confrunta cu probleme legate de monturile de la picioare, si de diferenta de marime dintre ele. Asa ca putem doar banui ca are legatura cu acest aspect.

„Stand o viaţă pe tocuri si avand si anumite probleme (degetele prea subtiri si lungi, monturi, o problema de sanatate des intalnita, nu e nici o rusine sa o recunoastem cand o avem, in plus si o diferenta de numar intre cele doua picioare, motiv pentru care intotdeauna un pantof imi este putin mai mare) explica Andreea Marin.

Publicat: 20 sept. 2018, 15:30 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă