Andreea Marin și Violeta, ședință foto mamă-fiică! Cât de mult s-a transformat tânăra adolescentă

Publicat: 15 sept. 2023, 11:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, au o relaţie excepţională. Cele două se înţeleg foarte bine şi au diferite activităţi împreună. Recent, pe reţelele de socializare, Zână Surprizelor a publicat mai multe imagini alături de tânăra domnişoară de la o şedinţă foto. Fanii au fost în extaz!

Andreea Marin (48 de ani), se poate considera o femeie împlinită. Fosta prezentatoare tv are o carieră de succes și o familie minunată. Andreea Marin are o fiică în vârstă de aproape 16 ani. Cele două au o relație frumoasă și specială. Mai mult, tânăra pare din ce în ce mai implicată în activităţile mamei sale.

Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, şedinţă foto emoţionantă

Recent, cele două au realizat o şedinţă foto emoţionantă de care cu siguranţă o să îşi amintească cu drag peste ani. Andreea Marin a publicat imaginile pe Facebook, iar toţi cei care o urmăresc au fost uimiţi de frumuseţea Violetei.

„Pur și simplu, dragoste”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin în dreptul fotografiilor.

Andreea Marin şi fiica ei, Violeta

Fanii vedetei au luat cu asalt secţiunea de comentarii. Imaginile au strâns rapid sute de aprecieri şi zeci de mesaje.

„Sunteţi două frumoase, sunteţi minunate!”/ „Foarte frumoase! Să fiți sănătoase!”/ „Minunate!!!! Vă urmăresc și vă respect!!!! Pentru mine sunteți un model de urmat în viață!!!!!”/ „Vă ador! O relaţie specială mamă -fiica!”/ „Sunteți superbe! Să vă bucurați de tot ce e bun și frumos pe lume!”/ „Foarte frumos, asa să fiți mereu frumoase, unite, sunteți speciale, sănătate și succes în viaţă vă doresc!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauţilor.

Fiica Andreei Marin vrea să studieze în străinătate

Fiica Andreei Marin studiază la un liceu din Capitală. De curând, adolescenta și-a anunțat mama că a decis să plece în străinătate, pentru a-şi croi un viitor mai bun. Aceasta își dorește să studieze Facultatea de Drept din America.

„Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevâr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă’, a declarat Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 15 sept. 2023, 11:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă