Andreea Marin și salariul ”surpriză”! Ce spune prezentatoarea TV despre perioada în care nu avea niciun ban

Publicat: 27 Nov. 2020, 09:44 Vedete

Andreea Marin, ”Zâna Surprizelor”, a avut un început frumos în televiziune, chiar dacă nu a fost plătită ”regește”.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a povestit începuturile carierei sale în televiziune. ”Zâna Surprizelor” a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin devotamentul său față de muncă, prin sinceritatea și implicarea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Totuși, salariul nu a fost pe măsură, cel puțin nu la începutul carierei sale, arată Cancan.

Andreea Marin își amintește că nu primea foarte mulți bani, astfel că îi era și greu să se descurce la început. Așa cum a mărturisit și vedeta, abia dacă reușea să își cumpere un alt sacou, iar deplasarea către locul de muncă o făcea cu taxiul, fapt ce îi împuțina banii cu mult.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta”, a povestit Andreea Marin pentru Antena Stars.

„Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, mai spunea ea.

Andreea Marin, momente cumplite: suspiciune de cancer

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile în urmă cu aproape doi ani, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer.

”Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu”, a declarat Andreea Marin.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 27 Nov. 2020, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă