Andreea Marin, propunere total neașteptată pentru fiul lui Ștefan Bănică Jr: ”M-a sunat, am vorbit, și a fost o discuție foarte…”

Publicat: 26 iun. 2022, 16:37 Autor: Maria Apostol Vedete

În cadrul evenimentului Gala Atipic Beauty 2022 de la Palatul Parlamentului, prezentat de Andreea Marin (gazdă și promotor al campaniei) au participat oameni din televiziune, din mediul de afaceri, sportivi, designeri, artiști, dar și, surpriză: fiul ei vitreg, Radu Ștefan Bănică!

Modelele Atipic Beauty care trăiesc în scaune cu rotile, au defilat pe podium, în cadrul evenimentul grandios. Alături de vedetă au fost mai multe persoane publice, printre care Gabriela Firea sau Simona Pătruleasa, dar și fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan, care a urcat pe scenă alături de “Zână” și a oferit publicului un moment special.

Reporter: Este o adevărată surpriză să te vedem în seara aceasta pe scenă alături de Andreea Marin!

Radu Ștefan Băniă: Am fost emoționat, a fost emoționant și momentul meu, versurile pe care le-am recitat. Sunt fericit că pot face parte din această gală, Atipic Beauty 2022, foarte inspirațională, foarte frumoasă, curată, prezentăm moda într-un mod unic.

Cum te-a abordat Andreea? Te așteptai să-ți facă o astfel de propunere?

M-a sunat, am vorbit. A fost o discuție foarte normală, i-am mulțumit că mă susține în ceea ce vreau să fac și apreciez lucrul acesta. Am un respect față de ea, enorm, pentru că este mama surorii mele.

Radu Ștefan, despre Andreea Marin: ”Mă tratează ca pe copilul ei”

Vă înțelegeți bine?

Da, ne înțelegem bine, mereu ne-am înțeles.

Ce ai învățat de la Andreea? Ce sfaturi ți-a dat care te-au ajutat?

Este o fire foarte empatică și este foarte profesionistă. Mi-a dat și sfaturi, da, sfaturi în viață. Se poartă cu mine extraordinar. Mă tratează ca pe copilul ei, ceea este foarte frumos.

Dar tatăl tău? Ce sfaturi ți-a dat, de care ții și cont?

Tata îmi dă sfaturi bune, da, mai ales să am grijă ce vorbesc. Și, la fel, și de la mama primesc sfaturi. Sunt foarte norocos că mă pot înconjura de oameni care au o experiență enormă scenică și care au făcut ceva în viață.

Cum a ajuns să calce pe urmele mamei sale

La ce proiecte lucrezi acum? Cu ce-ți ocupi timpul?

Am terminat anul 2, la UNATC, am licență. Mi-am deschis și o afacere, o cafenea, vizavi de Palatul Parlamentului. Sunt foarte pasionat, este un hobby de-al meu. Mama este în această industrie a ospitalității. De la ea am prins gustul.

Pe lângă acestea, toată vara o am ocupată, sunt în niște proiecte la teatru. Am de muncă. Abia aștept din octombrie, când se deschide stagiunea de teatru, să vă văd la spectacol.

Pe plan profesional stai bine, dar pe plan personal?

Stau bine, nu mă plâng. Sunt bucuros că am lucruri de făcut și focusul meu este facultatea și munca.

”Sunt o persoană foarte deschisă…”

Așadar n-ai iubită…

Nu. Acum nu.

Dar cum ar trebui să fie femeia care să te cucerească?

Este o întrebare pe care mi-o adresează foarte multă lume. Când va fi momentul, va fi. Nu am neapărat un tipar, adică dacă nu e “așa”, n-avem ce discuta. Sunt o persoană foarte deschisă și când va fi momentul potrivit… cu siguranță voi găsi persoana potrivită.

Ai o relație frumoasă cu Violeta, sora ta. Și cu celălalt frățior mai mic, Alexandru…

Da. Avem o relație foarte frumoasă, suntem toți uniți. El este mai micuț, dar se bagă în seamă cu noi, ne sună, prin alții… suntem foarte recunoscători pentru ce ne-a dat Dumnezeu și pentru ce avem, ca frați.

Publicat: 26 iun. 2022, 16:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă