Andreea Marin era umilită de Ștefan Bănică Jr. Prin ce episoade de violență ar fi trecut prezentatoarea TV

Publicat: 29 Oct. 2020, 11:22 Vedete
Andreea Marin era umilită de Ștefan Bănică Jr. Prin ce episoade de violență ar fi trecut prezentatoarea TV

Au existat multe zvonuri de-a lungul timpului despre Ștefan Bănică Jr. și despre episoadele de violență la care celebrul artist și-ar fi suspus fostele partenere. Mai mult decât atât, nici Andreea Marin se pare că nu a avut o viață tocmai ușoară alături de cântăreț, iar mariajul cu acesta ar fi fost o perioadă plină de suferință.

Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa a vorbit în urmă cu ceva timp despre căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi bărbați au fost prieteni foarte buni, astfel partenerul prezentatoarei TV a scos la iveală lucruri halucinante din intimitatea artistului.

Se pare că atunci când Andreea Marin avea ”tupeu” să îi răspundă lui Ștefan Bănică, acesta o lovea. Mai mult, Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza violențelor la care era supusă.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

”Săraca, era o victimă”

Mai mult decât atât, soțul Simonei Pătruleasa a dezvăluit că prietenii și apropiații celor doi știau de episoadele de violență la care Andreea Marin era supusă.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”,a spus Sabin Ivanof, la un moment dat.

Publicat: 29 Oct. 2020, 11:22 Vedete
Pe aceeași temă