Ce decizie au luat Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. după divorţ în ceea ce o priveşte pe fiica lor: „Ea știe asta”

Publicat: 19 feb. 2024, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au divorţat în 2013 după o căsnicie de 7 ani. La vremea respectivă fiica lor, Violeta, avea 5 ani, însă nu a simţit niciodată că îi lipseşte afecţiunea părinţilor. Tânăra a rămas cu mama ei, dar cu toate acestea, celebrul său tată s-a implicat în continuare în creşterea şi educaţia sa.

În cadrul unui interviu, fosta prezentatoare TV a explicat că a avut şi va avea mereu o relaţie civilizată cu fostul soţ pentru binele fiicei sale. În prezent, Violeta are 16 ani și își face părinții mândri datorită realizărilor sale.

Ce decizie au luat Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. după divorţ în ceea ce o priveşte pe fiica lor

După divorţ, Andreea Marin şi Ștefan Bănică au stabilit nişte reguli clare în ceea ce o priveşte pe Violeta.

Într-un interviu pentru viva.ro, Zâna Surprizelor a fost întrebată în ce măsură ea și fostul soţ se implică în alegerile Violetei.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a declarat Andreea Marin pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta mărturisește că Violeta a fost crescută cu multă dragoste și bun-simț, iar celebritatea de care se bucură părinţii săi nu a schimbat-o în niciun fel.

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice. Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a spus Andreea Marin.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 feb. 2024, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă