Andreea Marin e în plină campanie de înfrumusețare la 4 luni după ce a anunțat că divorțează

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:11 Vedete
Andreea Marin e în plină campanie de înfrumusețare la 4 luni după ce a anunțat că divorțează

La sfârșitul lunii octombrie, anul trecut, Andreea Marin (42 ani) a anunțat pe Facebook că divorțează de Tuncay Ozturk, al treilea ei soț.

„O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din massmedia, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nici o referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit“. Acesta este un fragment din postarea Andreei din data de 27 octombrie.

Două zile mai târziu, Tuncay a publicat și el un text pe pagina lui de Facebook, mult mai lung și care suna mai degrabă a declarație de dragoste pentru viitoarea fostă soție, iată cum sună un fragment al acestei baclavale textuale: „Iubirea dintre noi a devenit cu timpul şi mai mare, şi mai puternică. Anii nu au ucis dragostea noastră, ci au ajutat-o să crească tot mai mult. Toate momentele din viaţa noastră pe care le-am petrecut împreună ne-au unit foarte tare. Dragostea noastră a fost atât de mare, încât am trăit totul la intensitate maximă şi totodată anumite discuţii pe care le-am purtat au fost foarte puternice, rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau şi mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârşit a fost necesar pentru amândoi“.

O zi mai târziu, parcă pentru a rotunji această facebookonovelă, Andreea a scris: „Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniştea. Rămân de partea sa“.

Așadar, rămâne cum s-a stabilit: Andreea și Tuncay divorțează pe 13 februarie, dar nu la notar, ci în instanță, și asta pentru că au de tranșat lucruri pe care, se pare, nu le-ar fi putut rezolva la notar.

În pozele de față, Andreea tocmai a fost la un salon de masaj, ea aflându-se într-o perioadă în care are mare grijă de corpul ei, pe care și-l dorește într-o formă cât mai bună, nu întâmplător ea a și fost, imediat după Sărbători, la o cură de detox în Brașov. Pe parcursul unei căsnicii de trei ani se adună multă tensiuni în corp și în minte, iar ele trebuie cumva eliminate, și nu doar cu ajutorul unei ședințe de divorț.

Publicat: 30 Jan. 2017, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă