Andreea Marin, despre salariul pe care îl încasa în TVR! Nu-și permitea nici să-și cumpere haine

Publicat: 08 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Andreea Marin, despre salariul pe care îl încasa în TVR! Nu-și permitea nici să-și cumpere haine

Cu siguranță nimeni nu se aștepta la asta, însă talentul Andreei Marin nu a fost mereu răsplătit pe măsură. Vedeta a recunoscut ce salariu încasa la începuturile ei în televiziune.

Andreea Marin a fost prezentă la cârma „Surprize, surprize” ani la rând, dar cu toate acestea nu era plătită regește. Ba dimpotrivă!

Bruneta a mărturisit că nu avea nimic scump în garderobă pentru că nu-și permitea. Andreea Marin a început să fie plătită mai bine abia după ce a fost numită directorul emisiunii de la TVR.

”La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit „Lady în Yellow”, crezând că e o strategie de imagine, de fapt. Apoi, la „Surprize”, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări.

Andreea Marin a recunoscut ce salariu încasa la începuturile ei în televiziune

Dar Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici. Dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți”. Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult. Și lucrurile au crescut în timp.

M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create. Și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele”, a declarat Andreea Marin. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 08 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×