Andreea Marin, decizia pe care a luat-o după ce a slăbit 16 kilograme: „Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat”

Publicat: 09 ian. 2024, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin a surprins recent pe toată lumea cu schimbarea radicală pe care a făcut-o în ceea ce priveşte aspectul fizic. Vedeta a slăbit 16 kilograme, iar mulţi au fost curioşi să afle cum a reuşit. În cadrul unui interviu recent, fosta prezentatoare a mărturisit că a luat câteva decizii care au ajutat-o să îşi transforme corpul, dar să îşi îmbunătăţească şi starea de sănătate.

Andreea Marin are o silueta de invidiat la cei 49 de ani. Vedeta a mărturisit recent că şi-a dorit să facă unele schimbări după ce a aflat că starea ei de sănătate nu e tocmai bună.

”În viață, ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și ne putem simți descurajate în propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine. Per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit spynews.

Cum se menţine vedeta în formă acum

După ce a primit un set de analize care indicau unele probleme, vedeta și-a schimbat complet stilul de viață. S-a doscumentat şi a înţeles ce înseamnă, de fapt, o alimentație corectă. Cu toate acestea, Andreea Marin recunoaşte că nu a renunţat definitiv la unele plăceri vinovate, dar a devenit mult mai echilibrată.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate.

Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin: Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat”

Acum, Andreea Marin a învățat să-și asculte mai mult organismul și să-i înțeleagă nevoile care spune ea, s-au schimbat o dată cu vârsta.

”Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 ian. 2024, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă