Andreea Marin, anunţul care i-a luat prin surprindere pe fani: „Eu îmi văd de propriul drum”

Publicat: 09 feb. 2024, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin s-a transformat radical în ultimele luni. Încă de la finalul anului trecut, fosta prezentatoare TV a luat unele decizii importante pentru viaţa ei, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a făcut o dezvăluire sinceră despre schimbările prin care a trecut, dorind astfel să fie un model pentru cei care vor să îi urmeze exemplul.

Andreea Marin a reușit să slăbească 15 kilograme în doar 3 luni. Vedeta spune că şi-a schimbat total stilul de viaţă pentru a ajunge la greutatea dorită. Nu i-a fost deloc uşor, însă recunoaşte că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Fosta prezentatoare TV ţine un jurnal al frumuseţii

Vedeta îşi ţine mereu la curent prietenii virtuali, iar acum a vrut să îi ajute pe cei care se confruntă cu aceleaşi probleme.

„De un an – anul transformării pentru mine – țin aici un jurnal al frumuseții și al sănătății, mărturisindu-vă mereu ce se dovedește a fi bun pentru mine, ce mă ajută pe acest drum pe care am pornit ca femeie, atunci când am decis să am grijă de mine cum se cuvine. Am căutat, am citit, am ascultat la rându-mi experiențele benefice ale altora, am urmat sfaturile celor pricepuți, am lăsat comoditatea deoparte, mi-am spus din nou că nu există nu se poate, dacă vrei cu adevărat să găsești soluții și faci tot ce depinde de tine să-ți fie mai bine”, a spus Andreea Marin, potrivit Wowbiz.

Andreea Marin: Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine”

De asemenea, Andreea Marin explică de ce a luat această decizie și cum s-a motivat să meargă mai departe cu transformarea. În prezent arată cum şi-a dorit, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit.

„Mi-am impus o disciplină de viață și în timp a devenit obișnuință, ceea ce la început părea greu a ajuns să fie un stil de viață fără un mare efort, pentru că voința și apoi bucuria rezultatelor pozitive sunt în spatele fiecărui pas.

Am lăsat veșnicele scuze care ne trag înapoi deoparte și am căutat cu determinare până am găsit ce funcționează pentru mine, pe termen lung. Am făcut schimbările pas cu pas, hotărâtă și fără să mă las influențată de cei care cred că știu ei mai bine cum stă treaba, dar, de fapt, nu trăiesc în pielea mea și vorbele lor sunt pentru mine doar simple păreri, pe care le privesc cu detașare și eu îmi văd de propriul drum, bucurându-mă de rezultate.

„De azi, schimb totul”

Am descoperit că e un mod minunat de a te prețui, că devii un exemplu de urmat pentru cei dragi și pentru mulți alți oameni care vor să facă o schimbare în bine pentru propria viață, puzderie de mulțumiri au venit către mine de la oameni care au reușit și au găsit determinarea urmărind acest jurnal al transformării. E bine, e foarte bine să știi că se poate. Că merită.

Că nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine, în vreme ce atât de mult din ființa ta ca femeie se îndreaptă către binele celorlalți și către îndatoririle, responsabilitățile ce nu se sfârșesc niciodată. Ai grijă însă și de viața ta, pentru că altfel izvorul ce ești… va seca. Nu vei mai putea dărui, neavând resurse, fiind îngenuncheată de lipsa sănătății, de pierderea încrederii în tine și a licărului de speranță din ochii tăi, a dorinței de viață și a credinței că poate fi mai bine.

În mâinile tale stă însă, deși e greu de crezut, decizia «de azi, schimb totul». E mărturia mea”, a scris Andreea Marin în mediul online.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 09 feb. 2024, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă