Andreea Mantea, supărată din cauza concurenților de la Puterea Dragostei. Au primit plângere!

Publicat: 21 Apr. 2020, 10:17 Vedete

Și Turcia, aflată în plină pandemie de coronavirus, are măsuri de siguranță pentru populație. Acolo se află și concurenții români, unde se filmează ”Puterea Dragostei”. Pare-se că gălăgia pe care o fac în camerele de hotel deranjează celelalte persoane cazate acolo.

Din cauza deranjului făcut în timpul serii sau nopții în camerele de hotel, concurenții de la ”Puterea Dragostei” au primit un ”ultimatul” din partea managerului localului respectiv.

„Mi s-a transmis de către personalul hotelului un mesaj, în legătură cu concurenții. Acest comportament nu este acceptat de către noi. Au fost atenționați de nenumărate ori. Din acest motiv nu îl mai putem găzdui”, a anunțat managerul hotelului din Turcia, potrivit Wowbiz.

„Vă rog să promiteți că sunteți în stare să vă comportați civilizat. Este pentru ultima oară când vă spun asta„, a spus Andreea Mantea în emisiune.

Câți bani încasează acum prezentatoarea de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a cucerit rapid inimile telespectatorilor, mai ales de când prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”. Show-ul matrimonial se filmează în întregime în Turcia, așa că simpatica prezentatoare este nevoită să stea mai mult acolo. Deși la finalul primului sezon, șefii de la Kanal D au încercat să mute emisiunea în România, pentru ca Andreea Mantea să nu mai facă naveta București – Istanbul, până la urmă nu au reușit.

Ca să compenseze faptul că nu i-au putut îndeplini dorința Andreei, aceștia au găsit totuși o cale de a o mulțumi. Au plusat pe plan financiar. Astfel, conform zvonurilor, în acest moment prezentatoarea celebrului show matrimonial a ajuns să câștige 20.000 de euro lunar. Pe lângă ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se ocupă și de emisiunea ”Se strigă darul”. Filmările acestei producții au loc peste tot în România, astfel că prezentatoarea este nevoită să se întoarcă din Turcia atunci când trebuie să meargă la diferite nunți. Emisiunea ”Se strigă darul” este prezentată de Andreea Mantea și de Mihai Mitoșeru.

 

Publicat: 21 Apr. 2020, 10:17 Vedete
Pe aceeași temă