Andreea Ibacka se pregătește să nască! Soția lui Cabral a fost internată într-un spital privat

Publicat: 29 sept. 2021, 14:54 Autor: Maria Apostol Vedete

Andreea Ibacka se pregătește să nască! Actrița a fost internată deja într-un spital privat și așteaptă acum cu nerăbdare să-și îmbrățișeze băiețelul care va veni pe lume cât de curând. 

Unul dintre cele mai simpatice cupluri din lumea mondenă, Andreea și Cabral Ibacka se pregătesc pentru al doilea cel mai frumos eveniment din viața lor. Urmează să primească pe această lume un băiețel pe care și-l doresc extrem de mult. Ei mai au împreună o fetiță pe nume Namiko.

Andreea Ibacka se pregătește să nască!

Andreea Ibacka a fost internată la un spital privat, unde urmează să nască prin cezariană. Vedeta a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit când urmează să se întâmple marele moment.
Actrița a dezvăluit că este tot mai aproape de ziua cea mare, ziua în care băiețelul lor va veni pe lume. Actrița a dezvăluit că joia aceasta ar urma să fie ziua cea mare.

Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni. Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka, într-o postare de pe Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani. De-a lungul timpului cuplul a întâmpinat şi momente grele, însă cei doi au demonstrat că iubirea poate învinge orice obstacol. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa şi le-a recunoscut fanilor săi că nu e totul numai lapte și miere în relaţia pe care o are.

Publicat: 29 sept. 2021, 14:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă