Andreea Esca și soțul ei, mai romantici ca niciodată pe un vas de croazieră!

Publicat: 29 apr. 2022, 11:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Esca a fost prima celebritate care a experimentat cel mai nou vas de croazieră lansat recent. Vedeta a fost invitată la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, considerat cel mai avangardist și mai luxos vas de croazieră din gama sa.

Evenimentul a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie, și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii, timp în care invitații, sosiți din întreaga lume, au putut descoperi facilitățile și serviciile extraordinare, având primul contact cu acest nou concept revoluționar de croazieră. Andreea Esca a trăit această experiență alături de soțul ei, Alexandre Eram.

Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim.

Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a facut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, declară Andreea Esca.

Primul vas de croazieră cu o femeie comandant

Noul vas de croazieră pentru vedete o are la cârmă pe prima femeie comandant din Statele Unite ale Americii, Captain Kate McCue, o adevărată celebritate atât în industrie, cât și pe rețelele de socializare, având peste 3 milioane de followers pe TikTok și 340 de mii pe Instagram. La fel de celebră este și pisica acesteia, o felină din rasa Sphinx, fără blană, care are peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, și care călătorește mereu pe vasele de croazieră cât timp stăpâna sa se află la bord.

Andreea Esca a cunoscut-o personal, cu această ocazie, pe Captain Kate McCue, împărtășind impresii despre experiența trăită la bord.

La nici 40 de ani, Kate este primul capitan femeie din America pe o navă de croazieră de această dimensiune. Pe lângă faptul că este foarte pregătită în ceea ce face, având în subordine 1400 de angajați, este și foarte haioasă și foarte cool. Sunt încântată că am întâlnit-o”, adaugă vedeta.

Concept de spa creat de faimoasa actriță Gwyneth Paltrow

Noul vas de croazieră Celebrity Beyond vine și cu o noutate exclusivă pentru serviciile de spa și include o colaborare extraordinară cu actrița Gwyneth Paltrow, aceasta fiind Well-Being advisor. Andreea Esca a descoperit astfel pe vas produsele de îngrijire speciale lansate de vedeta de la Hollywood, iar, din toamnă, va avea posibilitatea de a participa la un program de wellness de o saptămână marca Goop, care se va desfășura în prezența actriței.

Noul vas de croazieră are cea mai spațioasă și mai diversificată zonă de spa, incluzând o grădină persană ca zonă de relaxare, sauna de diferite tipuri,  terapii cu quartz, MLX i3 Dome ori masaj 4D.

Am și testat cremele lui Gwyneth Paltrow cu ocazia asta.  Mi-am luat-o pe cea pe care o folosește și ea, și fiica ei și mama ei”, adaugă vedeta.

32 de restaurante și baruri. Experiență cu stele Michelin și proiecții 3D în farfurie

Vedeta a avut ocazia să descopere varietatea extraordinară în materie de experiențe culinare de la bord. Pe vasul de croazieră fiind nu mai puțin de 32 de restaurante și baruri. Incluzând 8 restaurante ce poartă semnătura unor Chefi celebri în întreaga lume. Meniurile sunt supervizate de renumitul chef Cornelius Gallagher. Și sunt inspirate din regiunile de pe tot globul unde ancorează acest vasul.

Unul dintre restaurante, Le Petit Chef, oferă o experiență multimedia culinară fără precedent. Turiștii asistă la un show de proiecții pe propriile mese și farfurii. Un personaj 3D miniatural explicând istoria culinară într-un mod extrem de creativ. Totul derulându-se în și în jurul propriei farfurii.

Grădina din mijlocul mării

Pe puntea superioară există o grădină imensă cu cinematograf în aer liber, piscine, jacuzzi în formă de pahare de șampanie. Precum și Magic Carpet, un bar mobil de dimensiunea unui teren de tenis, situat în exteriorul vasului, atașat de el, care plutește deasupra apei precum un covor fermecat din 1001 de nopți. În interior există multe zone de relaxare precum o impresionantă grădină a Edenului. Un spațiu imens cu plante luxuriante și un perete imens de sticlă de 180 de grade prin care vezi marea. Este un mix între restaurant, zonă de spectacole interactivă, zonă de relaxare și o seră cu plante exotice.

Spectacole, cluburi și lounge-uri cu muzică live

”Sunt 32 de baruri, lounge-uri și restaurant la bord. Ai piscine, saună, solarium, un spa extraordinar, o sală de spectacole imensă, un club. Ai chiar și un Casino și o galerie comercială ce include branduri de fashion sustenabile și cele mai cunoscute branduri de bijuterii. Sala de sport este uriașă. Iar dacă vrei să faci mișcare în aer liber, pe puntea 16 există chiar și o bandă special pentru alergat sau power-walk.

Este o navă mare, ce poate acomoda în jur de 3000 de pasageri și alți 1400 de angajați. Însă nu ai niciodată senzația de aglomerare. Seara poți ieși la club DJ, sau poți asculta band-uri live în mai multe baruri. Este ideal să mergi vara pe acest vas de croazieră, în Mediterană. Pentru că poți sta și la plajă, la piscină în aer liber și poți explora la pas diferitele orașe unde vasul ancorează. Din noiembrie să poți merge pe acest vas tocmai în Caraibe!”, adaugă Andreea Esca.

Publicat: 29 apr. 2022, 11:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă