Andreea Esca, revedere cu tatăl, după ce s-a vindecat de noul coronavirus! Ce au făcut cei doi

Publicat: 22 aug. 2020, 11:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Prezentatoarea de știri s-a revăzut cu cei dragi, în concediu, după ce s-a vindecat de noul coronavirus. Recent, ea a postat o imagine în care apare tatăl ei, în timp ce se afla pe albia unui râu.

Cu toții știm că una dintre problemele mari cu care ne confruntăm sunt deșeurile aruncate în râuri, lacuri și pe marginea drumului care ridică nivelul poluării aerului. Prezentatoarea de știri Andreea Esca și-a luat câteva zile libere și a mers în concediu la cei dragi, iar revederea cu tatăl ei a fost una emoționantă. Împreună au mers pe albia unui râu pentru a curăța o parte din zonă de deșeuri – peturi, sticle, plastice, pungi lăsate de persoanele cărora nu le pasă de mediul înconjurător. Echipați cu măști de protecție, aceștia au făcut curat.

Andreea Esca: ”Mă întreb ce este în mintea lor?!”

”Am strâns cu tata (82 de ani), o prietenă și doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o porțiune micuță de râu. Peturi, haine, pantofi, mobilă, mulți pampers’, bucăți de plastic din diverse obiecte, o parte dintr-un frigider și multe altele… În final tata a zis că el nu înțelege ce este în sufletul oamenilor care arunca toate acestea în râu. Eu însă, mă întreb ce este în mintea lor?! Ei, copiii lor, prietenii lor, vecinii lor, clienții cabanelor lor, nu fac baie în apa aceasta care vine atât de curată și frumoasă din munte? Oare le place să le treacă un pet de bere pe lângă picioare și un scutec pe lângă mână? O valiză prin fața ochilor și zeci de pungi să stea agățate în crengi? Că despre faptul că ar putea să le pese de natură și de perfecțiunea ei… nu vreau să exagerez! Voi ce credeți că e în mintea unui om care, când termină de mâncat, aruncă punga de la pufuleți în apă?”, scrie Andreea Esca pe Facebook.

Am strans cu tata( 82 de ani), o prietena si doi copii, 5 saci mari de gunoaie de pe o portiune micuta de rau. Peturi,…

Publicată de Andreea Esca pe Duminică, 16 august 2020

 

Publicat: 22 aug. 2020, 11:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă