Andreea Esca a dat cărțile pe față! Care a fost primul ei salariu, atunci când s-a angajat

Publicat: 31 Oct. 2020, 13:31 Vedete

Andreea Esca a dezvăluit câteva lucruri nemaiștiute despre ea. Celebra prezentatoare TV a mărturisit în cadrul unui interviu ce a făcut cu primul salariu, dar și câți bani a câștigat.

Recent, Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a împlinit 13 ani. În timpul interviului, celebra prezentatoare TV a povestit și care a fost primul său salariu. Vedeta câștiga la început 100 de lei. De asemenea, vedeta spus și ce a făcut cu banii câștigați.

Andreea Esca și-a dat primul salariu, pe vremea când era la liceu, pe o pereche de cercei și nu regretă!

“Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, despre meseria de jurnalist

„Întotdeauna am făcut lucrurile din plăcere și din emoție. Nu am fost niciodată un om preocupat de bani, deci nu știu să-ți răspund”, a declarat Andreea Esca pentru Libertatea.

Știrista a declarat că nu este motivată chiar atât de mult de partea materială și că ar putea trăi și cu mai puțini bani.

„Eu păstrez multe lucruri. Îmi păstrez prietenii, îmi păstrez amintirile, da, sunt o păstrătoare”, ne-a declarat celebra prezentatoare TV.

Andreea Esca a povestit faptul că atunci când era mică era încântată de lucrurile materiale.

„ Abia așteptam să împlinesc 9 ani ca să-mi cumpere mama ceas. Era foarte rar să ai ceas la vremea respectivă, drept urmare am fost foarte fericită. Era un ceas foarte mic și pentru mine avea o valoare sentimentală extraordinară. Nu l-am păstrat din păcate. Mama nu păstrează nimic, este pentru nou”, a mai spus știrista.

Publicat: 31 Oct. 2020, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă