Andreea Berecleanu – povestea COMPLETĂ și adevărată a divorțului și a noului mariaj cu doctorul milionar!

Publicat: 23 mart. 2017, 00:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Andreea Berecleanu (41 ani) este o femeie frumoasă, căreia după divorțul din 2013 de primul soț nu i-a fost deloc greu să trăiască o nouă poveste de dragoste, ba chiar să se și recăsătorească. Să se căsătorească cu, practic, al doilea ei soț. Pentru respectarea adevărului istoric într-o firească ordine cronologică, vom împărți povestea de viață a Andreei în două mari capitole: capitolul 1 și capitolul 2.

Capitolul 1: Andreea și Andrei

Trăia odată, nu de mult, un cuplu fericit. Ea se numea Andreea, el Andrei. Ea se mai numea și Berecleanu, el nu se mai numea decât Zaharescu. S-au întâlnit pe culoarele unei mari televiziuni pe vremea respectivă pe nume Pro TV, dar vreme de doi ani nu au fost decât colegi și buni prieteni. Fluturii care roiau prin cotloanele televiziunii nu păreau să aibă de gând să își facă adăpost în stomacurile lor. Ea era tânără și frumoasă, el era un bărbat înalt și prezentabil. La un moment dat s-a produs și declicul dragostei, iar fluturii au dat năvală în stomacul ei, și au dat năvală și în stomacul lui. S-au îndrăgostit nebunește și s-au căsătorit.

Ea avea 23 de ani, iar el 37. Au făcut doi copii, o fetiță, Eva, și un băiat, Petru. El mai fusese căsătorit o dată, cu o actriță pe nume Oana Mereuță, cu care avea o fată, Catinca, dar în toate interviurile în care venea vorba despre copiii lui, el nu îi pomenea decât pe Eva și Petru, Catinca era ca și inexistentă, iar motivul acestei treceri sub tăcere a primului său copil fusese înțelegerea pe care Andrei o făcuse cu prima lui soție, aceea de a nu vorbi niciodată în public despre ea și fiica lor. El era celebru și oamenii celebri obișnuiesc adesea să-i expună privirilor publice pe cei apropiați lor, fără ca aceștia să își dorească întotdeauna o asemenea expunere. Andreea și Andrei erau căsătoriți de aproape cincisprezece ani, când presa a aflat de fiica lui cea mare.

Intrată în atenția presei, Catinca a declarat că relația cu tatăl ei este „una absolut în regulă, dar prefer și doresc să nu discut public despre asta; nici mama nu vrea să comenteze absolut nimic despre acest subiect; pot spune însă că îmi cunosc frații vitregi“. Andrei a confirmat – cum altfel? – că este tatăl Catincăi, iar Andreea a explicat de ce ea și soțul ei nu au vorbit niciodată de Catinca până să afle presa despre existenţa ei: „Respectăm înţelegerea pe care am avut-o cu Oana, mama Catincăi, ca ele să nu fie expuse public. Este dorinţa lor, de care am ţinut cont întotdeauna, fără excepţie“.  

Andreea și Andrei au fost, ani la rând, unul dintre cele mai solide și mai admirate cupluri din showbiz. Orfeu și Euridice, Romeo și Julieta, Tristan și Isolda sau Minnie și Mickey Mouse păreau mici copii, cu iubiri mediocre, pe lângă dragostea pe care o trăiau Andreea și Andrei. Totul le mergea din plin. Planul sentimental erau înfloritor, planul financiar era înfloritor, planul familial era înfloritor. Totul era înfloritor. Andreea își începuse cariera în televiziune la SOTI, apoi la Antena 1, după care, din 1995 până în 2003, a prezentat știri la Pro TV, pentru a reveni la Antena 1, urmându-și, astfel, soțul. Cei doi au prezentat împreună un jurnal de știri.

Andreea si Andrei s-au casatorit in 1998
Andreea si Andrei s-au casatorit in 1998

Întrebată dacă e bine să fie atât de des în preajma soțului, Andreea s-a bucurat că n-a fost întrebată dacă nu cumva e plictisitor să fie atât de des alături de Andrei: „Mă bucur că mă întrebi dacă e bine, și nu dacă e plictisitor. Pentru că e bine. Dacă îți iubești bărbatul, e bine să fii împreună cu el cât mai mult timp. Nu are de ce să fie plictisitor, ne simțim atât de bine împreună!“ În același interviu, Andreea se descrisese ca fiind o persoană malițioasă, capricioasă și ușor colerică, și că îl iubește și mai mult pe Andrei la gândul că el îi suportă cu stoicism toate piruetele de temperament, la fel de mult cum îl iubește și pentru că este cu paisprezece ani mai mare decât ea.

„Niciodată nu am fost interesată de bărbați care să aibă față de mine o diferență de vârstă mai mică de zece ani. Dar față de Andrei nu am manifestat vreun interes aparte, am fost colegi doi ani și nu l-am privit altfel. Eram prieteni la cataramă și asta a contat foarte mult. Nu m-am gândit o secundă la el altfel decât ca la un prieten, dar s-a întâmplat ceva, a fost un context care m-a făcut să am revelația vieții mele în ceea ce îl privește. M-am îndrăgostit iremediabil, într-o secundă. De atunci nu încetez să mă îndrăgostesc pentru că Andrei dă la iveală mereu câte o trăsătură, câte un amănunt pe care nu l-am cunoscut înainte. Sunt convinsă că o astfel de revelație o ai o dată în viață. Am avut noroc“, spunea, atunci Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu prezinta Observatorul de cativa ani
Andreea Berecleanu prezinta Observatorul de cativa ani

Într-adevăr, mare noroc, doar că nici marile revelații nu sunt ce au fost odată. Anul 2013 a fost un an cu multe despărțiri. Grâul despărțirii s-a făcut în neștire, de s-au umplut arhivele judecătoriilor și-ale notariatelor cu certificate de divorț. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au divorțat. Gabriela Cristea a divorțat de Marcel Toader. Iulia și Mihai Albu și-au dat reciproc papucii. Alex Velea i-a cântat Antoniei, la ureche, cântecul de lebădă al căsniciei lui cu Ana. Claudiu Bleonț a mai divorțat o dată, iar Diana Dumitrescu, Elena Udrea și Angela Gheorghiu le-au rostit un sincer „Adio!“ foștilor parteneri. Tot în 2013 au divorțat și Andreea și Andrei. Divorțul s-a petrecut în primăvara acelui an, dar cei doi au făcut mari eforturi pentru a salva aparențele de la înec.

Orfeu și Euridice, Romeo și Julieta, Tristan și Isolda sau Minnie și Mickey Mouse nu mai au nici un motiv să îi invidieze. Ea, prima știristă-vedetă a Antenei 1, el, purtător de cuvânt al Guvernului la acea dată. Un cuplu care părea indestructibil s-a dus pe apa Sâmbetei, așa cum li s-a întâmplat în acel an atâtor altora.  Mult timp, Andreea și Andrei nu au suflat o vorbă despre divorțul consumat în primăvara lui 2013. A vorbit, în schimb, avocatul Andreei, Călin Giurgiu, a cărui fostă soție, Cosmina Ionescu, este actuala parteneră a lui Zaharescu. Giurgiu a spus că fosta sa soție și Zaharescu se cuplaseră, ca amanți, încă din 2010, dar au devenit oficial un cuplu abia după divorțul lui de Andreea. Eva și Petru au rămas cu Andreea, care însă împarte custodia lor cu fostul ei soț.

Tot cu Andreea a rămas și noul bărbat din viața frumoasei știriste, un bărbat cu vreo 20 de ani mai mare decât ea, cu care, anul trecut, în luna septembrie, Andreea s-a și căsătorit. Și, cu asta, putem trece liniștiți la…

Capitolul 2: Andreea și Constantin

Andreea Berecleanu s-a indragostit de esteticianul Constantin Stan
Andreea Berecleanu s-a indragostit de esteticianul Constantin Stan

Andreea Berecleanu și medicul multimilionar Constantin Stan s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a fost pe 18 septembrie, iar cununia religioasă, pe 5 noiembrie. Andreea venea după divorţul de Andrei Zaharescu, el după o relaţie  de mulţi ani cu Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist. Una dintre domnișoarele care au strălucit la cununia religioasă a Andreei  fost chiar fiica ei, Eva (15 ani), o adolescentă foarte frumoasă. O moștenește perfect pe mama ei. Dar și medicul Stan are o fiică, și fiica lui este cu doar opt ani mai tânără decât Andreea.

Când s-a hotărât să divorțeze de Zaharescu, primele persoane cu care a vorbit despre asta au fost tatăl și fiica ei. Amândoi i-au fost alături Andreei, chiar dacă, nici un părinte nu e fericit să își vadă copilul divorțat și nici un copil nu e fericit să își vadă părinții divorțați.  Andreea și Constantin Stan s-au cuplat în 2013. Frumusețea ei și știința lui de a face femeile încă și mai frumoase au făcut casă bună încă de la început.

„Cu siguranță una dintre calitățile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoțională reală. Și potrivirile…“, a declarat Andreea la un moment dat, după aproximativ un an de relație cu medicul Stan. În același interviu, Andreea a mai spus: „M-am măritat devreme şi a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atât timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem o adevărată familie. Încă de anul trecut locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor. De multe ori, vor să meargă numai cu el în weekend. Se bat pentru atenţia lui, cu atât mai mult fiindcă le lipseşte, el ajungând seara destul de târziu, după operaţii“.

Ceva mai laconic în declarații la începutul relației cu Andreea, medicul Stan a spus doar atât: „Suntem doi oameni care sunt împreună și care trăiesc ceva frumos. Mă bucur să fiu alături de Andreea și de copiii ei“.  Într-un interviu acordat la sfârșitul anului trecut, atunci când a fost întrebată care sunt punctele în care ea și soțul ei se întâlnesc, în sensul de compatibilitate, Andreea a răspuns: „În primul rând, se întâlnesc inimile și ochii. Sună poate siropos, dar este atât de important…! Apoi vin celelalte, multe, și țin de trăsături de caracter, de compatibilitate, valori comune în care credem, comunicare emoțională, pasiune pentru profesie, seriozitate, dar și joacă și relaxare, chiar și atunci când suntem conectați la ceva foarte important“.

In 2015, Andreea Berecleanu avea cateva kg in plus
In 2015, Andreea Berecleanu avea cateva kg in plus

Din cauza programului încărcat al amândurora, n-au plecat în luna de miere după nuntă, însă, când întreaga viață e de miere, ce mai contează o lună în plus sau în minus. Totuși, cei doi au reușit să plece într-o vacanță la munte, în România, de unde Andreea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea și soțul ei, însoțită de mesajul: „Zile fericite. Prietenie. Poem Boem. Familie. Natură. Poem Boem“. În ultima vreme, Andreea a slăbit destul de mult, și a slăbit la modul conștient.

„Am slăbit, însă… Ca să nu fiu bolnavă, am slăbit. Eu fac o recuperare medicală pentru coloana mea. Am niște hernii de disc. Și deși nu aveam foarte multe kilograme în plus, dimpotrivă, la 1,70 metri aveam exact cât trebuia. A trebuit să slăbesc mai mult decât e normal tocmai ca să se comporte coloana așa cum trebuie și greutatea să fie cât mai mică. Am 50 de kilograme la 1,70 metri, ceea ce e puțin, dar atât aveam și la 18 ani.

Prezentatoarea a slabit enorm in 2016
Prezentatoarea a slabit enorm in 2016

Însă analizele sunt foarte bune. Cu slăbitul nu îmi periclitez sănătatea, sunt foarte conștientă, am grijă de organismul meu. Recuperarea medicală pe care o fac la coloană a coincis și cu debutul acestei perioade. Practic, am slăbit aceste kilograme, 5-6-7 kilograme într-o perioadă de opt luni. Am oase mici și de aceea slăbitul meu este atât de evident“.

E posibil ca Andreea să fi slăbit și pentru că, de când a divorțat de Zaharescu și s-a cuplat cu medicul Stan, dragostea nu a mai slăbit-o nici o clipă.

Publicat: 23 mart. 2017, 00:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă