Andreea Bănică, povestea din spatele numelui ei. Ce s-a întâmplat în ziua în care a venit pe lume: ”Tata a plecat din maternitate!”

Publicat: 30 nov. 2023, 17:42 Autor: Alina Nistor Vedete

Astăzi, 30 noiembrie 2023, multe vedete din showbiz-ul românesc își sărbătoresc ziua de nume. Printre ele, se numără și Andreea Bănică. Puțini, însă, sunt cei care știu povestea din spatele numelui artistei.

Andreea Bănică nu și-a sărbătorit ziua de nume așa cum se vine, asta pentru că se află la filmări de Sfântul Andrei. Chiar și așa, artista și-a făcut timp să vorbească despre povestea neștiută din spatele numelui ei.

Se pare că tatăl Andreei Bănică și-a dorit foarte mult să aibă un băiat. Avea deja în minte și numele: Andrei sau Victor. Doar că în momentul în care a ajuns la maternitate, asistentele și medicii l-au anunțat că este tată de fată. Supărat nevoie mare, a plecat din maternitate. Astfel, mama cântăreței a decis să-i pună numele ”Andreea”. Ulterior, tatăl artistei s-a topit când a văzut-o și a ajuns să fie feblețea lui.

„Sunt pe la emisiuni și filmări, asta fac de Sfântul Andrei, cu treabă multă. Pe mine trebuia să mă cheme Andrei sau Victor. Mama când m-a văzut că sunt fată a zis ok, să mă cheme Andreea, iar tata a fugit de la maternitate. A plecat, a zis că el voia un Andrei sau un Victor. Până la urmă nu a avut ce face, că am fost și feblețea lui. Dacă nu m-ar fi chemat Andreea, mie îmi plac Sofia și Anastasia, drept dovadă i-am pus și fetiței mele numele Sofia. Însă, acum trebuie să respectăm ce nume ne-au pus părinții”, a declarat Andreea Bănică pentru WOWbiz.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică

Artista și soțul ei au decis să facă o investiție și au deschis un hotel în Eforie Nord, asta după ce Andreea Bănică a vândut casa părintească de la malul mării.

Anul trecut a fost inaugurat hotelul de trei stele, Atmosphere by the Sea. Pentru a pune bazele acestei afaceri, vedeta a investit 8 milioane de lei, din care 3.839.160,46 de lei au fost obținuți prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional 2014-2020.

Tarifele practicate de vedetă variază în funcție de perioadă și de tipul camerei alese. Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul unei agenții de turism online, prețul pentru o cameră începe de la 785 de lei, în timpul sezonului estival. Cu toate acestea, dacă turiștii doresc o cameră cu vedere la mare, prețul crește la 900 de lei, iar apartamentele sunt disponibile între 1.147 și 1.570 de lei. De asemenea, clienții care optează pentru un sejur mai lung pot beneficia de reduceri.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 30 nov. 2023, 17:42 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă