Andreea Bănică a recunoscut câte operații estetice are de fapt: ”Sunt bine cu mine”

Publicat: 07 Nov. 2019, 13:00 Vedete

Vedeta este una dintre cele mai frumoase si apreciate femei din Romania.

Andreea Bănică a recunoscut câte operații estetice are. De fiecare dată când apare pe sticlă sau la evenimente arată impecabil, iar multă lume s-a întrebat dacă are sau nu operațiui estetice.

Pentru a clarifica totul, Andreea Bănică a postat pe contul ei de socializare un colaj format din 2 fotografii: una în care nu poartă machiaj și una în care este machiată ireproșabil.

Andreea Bănică a recunoscut câte operații estetice are

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Aceasta a spus că este normal ca atunci când are concerte și evenimente să iasă machiată profi din casă, însă nu are nicio problemă să iasă fără machiaj din casă ori de câte ori este nevoie.

„Nu am avut niciodata o problema sa ma pozez fara machiaj, sa ies din casa fara nimic pe fata, sa ma afisez naturala. Sunt bine cu mine, ma ingrijesc, sunt grijulie cu tenul meu si pot sta linistita si fara machiaj.

Insa atunci cand am un eveniment, un concert, o filmare, e normal sa ma vedeti cu un machiaj profi. Asa am procedat de la inceputurile carierei mele pentru ca mi-am dorit sa arat frumos in fata publicului; e o dovada de respect, asa consider.

E normal sa aratam altfel dupa un machiaj de o ora, sa stim sa ne punem trasaturile in valoare, sa ne jucam cu umbre si lumini pana cand rezultatul e cel pe care il dorim. Fie ca va place sau nu sa va machiati, aveti grija de tenul vostru si iubiti-va mult! Eu am invatat sa ma iubesc asa imperfecta cum sunt, ma afisez asa cum sunt pentru ca am incredere in mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul si felul in care ne pune in evidenta tot ce e mai bun.

Noi, femeile, suntem norocoase sa putem apela la astfel de artificii, asa ca sunt sigura ca intelegeti foarte bine de unde schimbarile de care incearca sa se agate unii cand vine vorba de pozele in care port un machiaj facut corect. Pe fata mea nu a ajuns bisturiul, doar maini inzestrate si pensule fine!” a spus Andreea Banica pe social media.

Publicat: 07 Nov. 2019, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă