Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a ajuns vedeta în această situație? „Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

Publicat: 07 iul. 2021, 22:34 Autor: alina.dragan Vedete
Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a ajuns vedeta în această situație? „Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

Andreea Bănică a avut parte de o experiență total neplăcută astăzi. Se pare că vedeta a rămas blocată în mall și a durat ceva timp până când a găsit pe cineva să o ajute. Aceasta le-a povestit internauților prin ce a trecut și cum a ajuns în această situație.

Nervii Andreei Bănică au fost testați bine astăzi, într-un mall din Capitală. Vedeta le-a împărtășit internauților prin ce a trecut. Se pare că acesta a rămas blocată în mall pentru câteva minute bune. Andreea Bănică a povestit că după ce a petrecut câteva ore la sală a vrut să se îndrepte spre casă, însă a avut o surpriză atunci când a văzut că tichetul de la parcare nu funcționează, astfel că nu putea ieși din mall.

Vedeta a pornit imediat în căutarea cuiva care să o ajute, însă toți angajații mall-ului erau de negăsit, fapt ce a înfuriat-o și mai tare

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea. Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory.

Andreea Bănică a rămas blocată în mall

În cele din urmă, Andreea Bănică a reușit să găsească pe cineva care să o ajute, însă atitudinea paznicului nu a fost una tocmai pe placul vedetei. După minute bune de așteptare și nervii întinși la maximum, Andreea Bănică a reușit să ajună acasă.

„Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ați fost la parter, avem un coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai povestit Andreea Bănică.

Publicat: 07 iul. 2021, 22:34 Autor: alina.dragan Vedete
Pe aceeași temă
×