Andreea Bălan, surpriză de proporții pentru Victor Cornea, de ziua lui. Ce cadou i-a făcut artista: „Ești minunat”

Publicat: 25 sept. 2023, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bălan este în culmea fericirii de când a apărut în viața ei Victor Cornea. Cei doi au o relație de câteva luni, însă ai zice că se cunosc de ani de zile. Recent, tenismenul a împlinit vârsta de 30 de ani. Cu această ocazie, artista i-a pregătit o surpriză de proporții.

Andreea Bălan și-a găsit în sfârșit liniștea! Vedeta s-a bucurat întotdeauna de succes în ceea ce privește viața profesională, însă pe plan sentimental, lucrurile nu au fost atât de roz. A trecut chiar și printr-un divorț, dar aceste momente grele au rămas în trecut. Acum, cântăreața se bucură din plin de povestea de dragoste pe care o trăiește.

Andreea Bălan, surpriză de proporții pentru Victor Cornea

Victor Cornea reușește în fiecare zi să îi aducă zâmbetul pe buze, din acest motiv, Andreea Bălan îl răsfață cum numai ea știe. Cu ocazia zilei de naștere a tenismenului, cântăreața i-a organizat o petrecere alături de toți cei dragi. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat un filmuleț în care apare cu un tort făcut pe comandă cu o tematică aparte, care reflectă pasiunea pe care iubitul său o are față de tenis.

Mai mult, blondina i-a transmis și un mesaj emoționant în mediul online.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! 🙏 Victor Cornea ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi✨❤️ La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii! 🥇”, este mesajul notat de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

De altfel, tenismenul i-a scris în secțiunea de comentarii: „Te iubesc cel mai mult! ❤️✨🥰”.

Andreea Bălan, surpriză de proporții pentru iubitul său

Cum s-au întâlnit Andreea Bălan și Victor Cornea

Artista în vârstă de 39 de ani mărturisea, în cadrul unui interviu, că a avut nevoie de o perioadă în care să își dea seama ce își dorește cu adevărat de la viață. Ulterior, după ce a găsit răspunsurile întrebărilor care o măcinau, a fost pregătită pentru o relație.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (n.r. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială».

Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e un loc de agățat. Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și, de acolo, am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan, potrivit cancan.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 12:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă