Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare! Sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel

Publicat: 18 Jun. 2020, 12:36 Vedete
Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare! Sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel

Două dintre colegele de emisiune ale lui Marcel Pavel intră în izolare după ce au luat contact cu artistul pe parcursul filmărilor. Andreea Bălan și Ozana Barabancea sunt suspecte de coronavirus.

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. Rezultatul a venit miercuri și tot atunci el a fost transportat cu izoleta la spital, acolo unde a început deja tratamentul.

Artistul făcea parte din proiectul emisiunii Te cunosc de undeva, iar pe platourile de filmare a luat contact cu mai multe vedete din România printre care Andreea Bălan, Monica Anghel, Ozana Brabanca și Aurelian Temișan.

Filmările pentru emisiune au fost momentan amânate, după ce s-a aflat că rezultatul testului făcut de Marcel Pavel pentru coronavirus a fost pozitiv.

Marcel Pavel, pozitiv la testul pentru noul coronavirus

Marcel Pavel a fost foarte activ în ultimele săptămâni, dar de câteva zile o tuse seacă îi dădea bătăi de cap. Interpretul nu s-a îngrijorat în primă fază, chiar el declarând într-o emisiune faptul că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, însă familia lui nu acuzase nicio problemă.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat miercuri dimineață Marcel Pavel.

În cursul zilei de miercuri a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în urmă cu puține momente ar fi fost transportat la spital, potrivit gândul.ro

Concurenții emisiunii Te cunosc de undeva

Vor fi trei perechi și cinci artiști care vor concura separat în sezonul cu numărul 15

  • Monica Anghel și Marcel Pavel
  • Romicã Ţociu și Adriana Trandafir
  • Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu (Vârciu a mai participat de patru ori, iar Ștefănescu de șase)
  • Cãtãlina Grama – Jojo
  • Adda (fost concurent Asia Express, în sezonul trei)
  • AMI
  • Tavi Clonda
  • Toto Dumitrescu

La masa juriului vor sta tot Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. De asemenea, show-ul va fi prezentat tot de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Publicat: 18 Jun. 2020, 12:36 Vedete
Pe aceeași temă