Andreea Bălan şi George Burcea divorţează? Ce se întâmplă între artistă şi soţul său

Publicat: 18 Feb. 2020, 09:28 Vedete

Andreea Bălan şi George Burcea se pare că au probleme în căsnicie, după ce actorul şi-a expus traumele din copilărie în presă. Artista nu a dorit să mai comenteze acest subiect, iar de aici au apărut tot felul de zvonuri privind divorțul celor doi. 

Unul dintre cei care au spus că Andreea Bălan şi George Burcea vor divorţa a fost prezentatorul TV Cristi Brancu. Acesta susţine că „nepăsarea” cântăreţei faţă de acest subiect sensibil pentru soţul său spune multe.

„În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema. Așa a spus și Oana Roman când a fost rugată să vorbească despre scandalul lui Marius“, a spus prezentatorul, în vlogul pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, prezentatorul spune că Andreea Bălan este tipul de persoană care își apară cu toate puterile ce are mai de preț. Faptul că nu a făcut același lucru și în contextul scandalului soțului ei, a ridicat multe semne de întrebare care duc cu gândul la divorț.

„Andreea, pentru prima dată nu își apără cu ghearele căsătoria. Înseamnă că ea a aflat un lucru dureros, înseamnă că el i-a ascuns, iar ei, în momentul în care bărbatul îi ascunde, nu se lasă. Vă aduc aminte că este aceeași Andreea care în anii 2000 scotea un disc foarte războinic care mustea de declarații aprige la adresa unui bărbat care va dezamăgit-o. Andreea este de multe persoana care de multe ori simte nevoia să tacă”, a mai spus Cristi Brancu în vlogul lui.

Publicat: 18 Feb. 2020, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă