Andreea Bălan s-a dezlănțuit în club cu mișcări senzuale, dar a plecat tot singură acasă

Publicat: 11 mai 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete

Cântăreața a profitat de timpul liber rămas până când va pleca în aventura vieții ei, Asia Express, alături de Andreea Antonescu. Așa că a pus pe ea cele mai sexy haine din dressing și a ieșit în club, unde și-a pus în valoare și talentul de dansatoare într-un stil destul de… ”exhibiționist”! 

Pentru că Asia Express este pe cale să înceapă, jumătatea blondă a trupei Andre a pus la cale o ieșire în club cu fetele. Niciun bărbat nu le-a dat târcoale prin Loft. Însă Andreea Bălan s-a simțit atât de bine, încât dansurile ei lăsau de înțeles că a ieșit la ”vânătoare”.

Cântăreața părea singura interesată de atmosferă, decât prietenele ei, care au petrecut mai mult timp pe telefon, butonând.

Andreea Bălan nu a părut deranjată de acest aspect, ba dimpotrivă. A plusat cu dansuri ”erotice” și părea că se simte în largul ei. Asta în timp ce era privită de mai mulți masculi care nu îndrăzneau însă se se apropie. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Andreea Bălan, reclamată pentru rele tratamente

Fostul soț al Andreei Bălan a publicat pe Instagram mai multe imagini îngrozitoare cu felul în care a ajuns câinele pe care el i l-a lăsat după divorț. Starea labradorului este îngrijorătoare, iar cântăreața ar putea da socoteala în fața Protecției Animalelor pentru starea deplorabilă în care a ajuns sărmanul patruped.

Din câte se pare, George Burcea ar fi insistat de mai multe ori să ia câinele în îngrijire, dar s-a izbit de refuzul fostei soții.

Doi ani de zile, dupa separarea de Bălan, Burcea a încercat să ia cațelul. Dar s-a lovit mereu de refuzul Andreei. Aceasta spunând că e cațelul ei. Deși George l-a cumpărat și el a fost singurul care a avut grijă de el. El îl plimba, el îi dădea de mancare, el avea grija de el. Ea doar facea poze pt net, atât. Nu i-a dat o singură dată de mâncare….

Acum câteva luni, George l-a văzut plin de răni și a insistat să-l ia. Dar iarăși l-au refuzat. Atunci el a făcut o filmare și le-a spus că daca nu-i dau cățelul să-l trateze, va apela la protecția animalelor. Nici atunci nu au cedat, ci după câteva săptămâni au decis să i-l dea. Tot la insistențele lui George și la amenințările că va chema protecția animalelor. George a reușit să-l ia. L-a dus la doctor de o săptămână, și încă e acolo. Apoi va merge la niște prieteni de-ai lui George, unde va fi în siguranță”, ne-a declarat în exclusivitate o sursă din anturajul celor doi.

Publicat: 11 mai 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă