Andreea Bălan nu s-a mai abținut și a intervenit în divorțul Alinei Sorescu: ”Copiii stau cu …”

Publicat: 06 May. 2022, 11:15 Vedete

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte ale momentului, divorțul Alinei Sorescu de designerul Alexandru Ciucu, a stârnit multe reacții și printre vedetele din România. Andreea Bălan, de exemplu, a fost categorică cu un punct de vedere, care la rândul său a generat multe comentarii.

După mai bine de un an de speculații privind despărțirea lor, iată că în urmă cu două zile Alina Sorescu a confirmat că a cerut divorțul de Alexandru Ciucu.

Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios. Și m-am tinut departe de scandaluri.

Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort. Iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala. În care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele. Sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine. Și tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare”, a scris artista într-un mesaj publicat pe Instagram.

Printre comentariile aferente acestui mesaj s-a aflat și unul făcut de Andreea Bălan, care a trecut de asemenea printr-un divorț, și a simțit nevoia să empatizeze cu Alina Sorescu. Mai ales că ambele sunt în situația în care au doi copii și există lupte pentru custodii. Așadar, cumva categorică, Andreea Bălan a scris: ”Copiii stau cu mama ❤️”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț cu iz de scandal!

Nu toată lumea a apreciat comentariul cântăreței, iar unii i-au reproșat și situația dureroasă în care a ajuns câinele ei labrador, după ce George Burcea a făcut publice mai multe imagini cu rănile suferite de patruped.

Între timp, atmosfera e tensionată în sânul familiilor Sorescu-Ciucu. S-a ajuns la divorț și se pare că încep problemele. Alexandru Ciucu a fost ieri prezent, însoțit de tatăl său, la Judecătoria Buftea, la primul termen al ordonanței președințiale, inițiată de el, pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Designerul își dorește să obțină custodia celor două fiice ale sale cu Alina Sorescu. Pentru că vrea ca micuțele să locuiască în casa lui mai mare din Pipera, și nu în apartamentul de patru camere al mamei lor, Alina Sorescu.

De altfel, Ciucu și-ar dori o custodie alternativă, adică fetele să stea la el, cu el, sau în casa lui. Dar părinții să fie lângă ele, cu schimbul, pe rând. Procesul de divorț nu a început încă între cei doi.

Publicat: 06 May. 2022, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă