Andreea Bălan, într-o fustă minusculă în fața muncitorilor! Le-a arătat tot și ei au leșinat

Publicat: 05 nov. 2022, 12:06 Autor: Camelia Vedete

I-a spart pe toți! Ochii cât cepele au făcut bieții muncitori care trebăluiau, undeva, în zona ”Floreasca”. A apărut Andreea Bălan, alături de o prietenă. Mâncaseră ceva la Entourage. Dar ce apariție a avut jumătatea trupei Andre! CANCAN.RO vă delectează cu imaginile de pus în ramă! Totul, în exclusivitate.

Andreea Bălan a mai pus cărniță pe pulpiță. Și nu e rău! Toate aparițiile sale sunt electrizante, nu e ”ochișor” de trecător care să nu se ”lipească” de ea. S-a întâmplat și acum două zile. La restaurant a ”parcat” artista, acolo unde-și dăduse întâlnire cu o bună prietenă. Fetele aveau să treacă pragul de la Entourage. Au luat masa, au băut și un suculeț, sigur, și-au povestit aventurile din toată săptămâna, după care a venit ora retragerii.

Au ”căscat” ochii când a trecut Andreea Bălan!

Aici începe, de fapt, povestea. Cu imaginile pe care CANCAN.RO le-a surprins și, cu siguranță, vor face deliciul cititorului. Andreea și a ei amică întârzie pe scări, unde-și iau ”la revedere”. O pupătură, o îmbrățișare și fiecare pleacă în drumul ei. Doar că… Niște muncitori, unii trăgându-și sufletul pe treptele de beton, i-au ieșit în cale Andreei. Mulți. Și cum să-i cerți pentru că ochișorii li s-au dus direct pe piciorușele ieșite de sub fustița scurtă?

Andreea doar a zâmbit. S-a simțit privită. A trecut printre ei, cu pasul elegant. S-a ținut tare. Câțiva metri avea să defileze cântăreața, apoi a scăpat de privirile insistente. A făcut la stânga, a mai mers puțin și mașina i-a ieșit în cale. O parcase, totuși, în apropiere. A deschis, s-a instalat la volan și a călcat accelerația. Spre casă.

VEZI FOTOGRAFIILE PE CANCAN.RO

Cu cine se iubește acum artista: „Sunt cea mai fericită”

Se pare că Andreea Bălan a decis să ia viața cum vine la 38 de ani. Și pe lângă faptul că este extrem de activă și concentrată pe muncă și concerte, să își mai aloce timp și pentru ea.

În ceea ce privește viața amoroasă a vedetei, deocamdată există o undă de mister total. După despărțirea de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan a fost destul de atentă la acest aspect.

Andreea Bălan, sexy în vacanță

Cert este că Andreea Bălan se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și din ce în ce mai sexy, așa că sigur admiratorii îi dau târcoale. Într-o vacanță recentă pe care a avut-o pe Coasta de Azur, cântăreața a avut timp să reflecteze asupra vieții sale. Așa că în timp ce degusta o prăjitură delicioasă la St.Tropez a scris aceste rânduri.

„One of the best places i’ve been (n.r.: unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost!). Am muncit de mică și am crezut că nu am timp să mă bucur de plăcerile vieții.

În ultimii ani am învățat să și trăiesc, nu doar să alerg de colo colo și să mă bucur de fiecare clipă. De fiecare om din viața mea. Ador să călătoresc în locuri frumoase, iar dacă la finalul zilei am parte de un desert delicios. Sunt cea mai fericită”, au fost gândurile Andreei Bălan.

Publicat: 05 nov. 2022, 12:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă