Andreea Bălan, destăinuiri despre cele mai grele momente din viața ei: ”Când am fost înșelată am plâns…”

Publicat: 02 ian. 2023, 16:04 Autor: Camelia Vedete

Viața Andreei Bălan din ultimii ani a fost ca un roller coaster! Pe lângă momentele minunate trăite alături de fiicele ei, artista a trecut și prin cumpene mari, fiind chiar la un pas de moarte. Nici măcar în dragoste nu a avut prea mult noroc, dar, cu toate astea, susține că și-a găsit mereu putere să zâmbească.

Până acum, la 38 de ani, Andreea Bălan a trăit multe momente frumoase. Iar nașterea celor două fetițe a făcut-o să trăiască niște clipe unice de fericire. Din păcate, artista a trecut și multe momente neplăcute, unele chiar la granița dintre viață și moarte. A făcut un stop cardio-respirator, dar a fost salvată de medici profesioniști, a fost înșelată de bărbatul iubit, iar apoi a divorțat.

Și-a găsit putere să depășească toate aceste cumpene din viața ei și a dezvăluit recent și ”rețeta”.

Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă. Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV. Iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute. Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul.

Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată. Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Andreea Bălan are un nou iubit

După ce s-a despărțit de Tiberiu Argint, artista nu a mai fost văzută în public cu niciun bărbat…până de curând! Când paparazzi au surprinsi imagini cu cel care pare să-i fi intrat pe sub piele.

Andreea Bălan și noul ei iubit, un brunețel despre care nu se cunosc momentan detalii, au ieșit la restaurant. Acolo unde s-au comportat, cum altfel, decât ca un cuplu îndrăgostit.

Andreea Bălan, extrem de pasională cu noul iubit!

Îmbrăcată cu o rochie extrem de provocatoare, cu siguranță partenerului i-a fost greu să mențină contactul vizual, dar s-a străduit și au vorbit minute în șir. Până când s-au încins și au început să se sărute pătimaș!

Publicat: 02 ian. 2023, 16:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×