Andreea Bălan, despre al treilea copil cu mamă surogat: „Tehnologia din ziua de azi ne permite”

Publicat: 08 mai 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a declarat că își dorește și al treilea copil. Artista spune că nu mai poate rămâne însărcinată, dar ar dori să apeleze la o mamă surogat.

Andreea Bălan a declarat la podcastul „Vorba lui Jorge” că și-ar dori să aibă al treilea copil.

Andreea Bălan, despre al treilea copil cu mamă surogat

„Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat, dar aș putea să mai fac. Tehnologia din ziua de azi ne permite, cu fertilizare în vitro. Cu mamă surogat aș putea și mi-aș dori”, mărturisit Andreea Bălan.

Ea spune că cele două fiice au fost afectate de divorțul prin care a trecut, mai ales fata cea mică. „Cea mare suferă pe altă parte pentru că își aduce aminte când eram o familie. Ea avea trei ani la vremea aceea. La cea mică se simte în cumințenie, să nu deranjeze, să nu supere, ca nu cumva să mai plece și altcineva”.

Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea!

Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea! Cere pensie alimentară pentru fetițe, după rolul din Wednesday.

Andreea Bălan a vorbit deschis în podcastul lui Jorge și a povestit cum l-a iertat pe George Burcea. Artista spune că este împăcată la nivel energetic și că a trecut peste divorțul de fostul soț. Mai mult, cântăreața spune că nu e invidioasă de succesul lui George Burcea de pe Netflix din serialul Wednesday, dar așteaptă pensia alimentară pentru fetițe.

Andreea Bălan îl face praf pe George Burcea!

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.

E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine.

Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan pe YouTube.

Cere pensie alimentară pentru fetițe, după rolul din Wednesday: „Să facă bani”

Jorge a întrebat-o, apoi, pe artistă dacă a fost vreodată invidioasă pe succesul lui George Burcea cu serialul Wednesday, unde îl interpretează pe Lurch. „Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a fost răspunsul acid al vedetei.

Publicat: 08 mai 2023, 14:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă