Andreea Bălan ar fi ajuns la spital! Ar fi acuzat dureri mari de abdomen

Publicat: 03 Nov. 2020, 16:46 Vedete

Frumoasa artistă Andreea Bălan ar fi ajuns la spital noaptea trecută, după ce ar fi acuzat dureri foarte mari în zona abdomenului.

Andreea Bălan ar fi ajuns noaptea trecută la spital, potrivit Cancan. Celebra cântăreață ar fi acuzat dureri foarte mari în zona abdomenului, iar medicii ar fi stabilizat-o, fără a fi nevoie de o eventuală internare. Dacă nu s-ar fi implicat imediat, artista ar fi putut ajunge pe masa de operație, conform sursei citate.

Ea ar fi ajuns chiar în aceeași unitate spitalicească unde în urmă cu doi ani a fost salvată de la moarte, după ce abia născuse prin cezariană. Andreea Bălan ar fi fost aproape de a face septicemie. Din fericire, acum artista se simte bine.

Andreea Bălan și-a serbat iubitul în vacanță în Portugalia

Andreea Bălan a plecat în vacanță, se pare, pentru câteva zile, în Portugalia, cu cel despre care s-a scris că îi este iubit, Argint Tiberiu. Deși n-au postat poze și filmulețe împreună, cei doi au postat imagini din aceleași locuri pe care le-au vizitat, ceea ce a făcut ca fanii celor doi să-și dea seama că sunt împreună în concediu. Zilele trecute, Tiberiu a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani și probabil și-a dorit să o sărbătorească alături de Andreea, într-o vacanță romantică, în Portugalia.

La una din imaginile pe care artista le-a postat pe pagina sa de socializare, a lăsat și un mesaj “pe placul” fanilor ei: “Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac să râzi și vei fi mereu doar un zâmbet”

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Nov. 2020, 16:46 Vedete
Pe aceeași temă